Komentara: 2
Pregleda: 3197

Titogradska ulica u blatu

14.01.2011. u 13:06h
Izvor: RTV Yueco
Titogradska ulica u blatu

Stanovnici Titogradske ulice već godinama do prodavnice, tokom jesenjih i zimskih meseci odlaze u čizmama, zbog velike količine blata u ulici. Stanovnici ove ulice kažu da su za njih osnovne stvari, kao što su odlazak na posao ili u školu, problem. Većina automobila i biciklista koja prolazi ovuda zaglavi se u blatu, dok pešaci na asfalt izlaze blatnjavih nogu. Tako je prošla i ekipa Yu eko televizije.

Većina ljudi koja se okupila na uglu Kireške i Titogradske ulice bila je u gumenim čizmama. Iako je to nama izgledalo čudno, ubrzo smo shvatili da je to jedini način da vam noge ostanu suve. U ovom delu Makove Sedmice žive i mladi i stari, i svi imaju isti problem. Kako doći do asfalta.

U Direkciji za izgradnju grada kažu da ovaj deo Titogradske ulice, nažalost, nije uvršten u plan asfaltiranja za ovu godinu, ali da možda postoji način poboljšanja prohodnosti ovog puta.

Sve dok se za ovaj deo ulice na nađe neko prelazno rešenje, stanovnici ovog dela grada još neko vreme moraće da obuvaju čizme i da se snalaze kako su navikli, bar dok ne dođi topliji dani, i dok majka priroda blato ne ukloni sa puta.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 13 godina i 3 meseca
Komentara: 2
Pregleda: 3197
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.