Komentara: 0
Pregleda: 2554
Foto

"Testosteron" premijerno u četvrtak na sceni "Jadran"

12.01.2021. u 11:32h
Izvor: Subotica.com
Treća premijera Drame na mađarskom jeziku Narodnog pozorišta Subotica, predstava "Testosteron", igraće se na sceni "Jadran" u četvrtak, 14. januara, s početkom u 18 časova. Komad je režirao Daniel Ambruš Kovač, a rad na predstavi pratile su brojne nezgode i problemi koji su njeno izvođenje odložili na gotovo godinu dana.
"Testosteron" premijerno u četvrtak na sceni "Jadran"

Rad na predstavi "Testosteron" počeo je pre oko godinu dana, objašnjava glumac Arpad Černik, ali je sam proces bio propraćen brojnim problemima. Najpre je početkom marta prošle godine, reditelj doživeo ozbiljnu nezgodu koja je zahtevala i hiruršku intervenciju, a potom je epidemija korona virusa u više navrata prekinula probe.

- Imali smo mnogo problema i neprijatnih situacija upravo zbog korone. U avgustu je trebalo da nastavimo proces rada, ali nismo uspeli, pa smo u novembru počeli i opet smo morali da stanemo. Imali smo jednu, da tako kažem, službenu premijeru krajem decembra i ponovo smo prekinuli proces rada, da bi se konačno 4. januara stekli uslovi da završimo predstavu i nadamo se da će publika biti zadovoljna - rekao je Arpad Černik. - Radi se o propaloj svadbi, gde se muškarci opuste i u nekim prilikama izgovore stereotipne i pomalo uvredljive reči upućene na račun lepšeg dela društva, ali je sve to karikatura i nikoga nećemo uvrediti. Svako će se lepo provesti, ovo je komedija i nadamo se da će naša publika uživati.

"Testosteron" premijerno u četvrtak na sceni "Jadran"Iako se igra na mađarskom jeziku, predstava je titlovana na srpski jezik, te iz pozorišta čekaju svu zainteresovanu publiku da im se u četvrtak pridruži.

- Obezbedili smo kvalitetan prevod i svako ko želi ili je zainteresovan da pogleda predstavu, zbog jezičkih prepreka ne mora da brine, već može da dođe i da prati predstavu. Premijera je zakazana za 18 časova, ali se nadamo da ćemo uskoro moći da se vratimo u normalu i da radimo od 19:30 časova - poručio je Černik.

"Testosteron" premijerno u četvrtak na sceni "Jadran"

Izvor: Subotica.com
Najava premijere predstave „Testosteron“ Drame na mađarskom jeziku Najava premijere predstave „Testosteron“ Drame na mađarskom jeziku Najava premijere predstave „Testosteron“ Drame na mađarskom jeziku Najava premijere predstave „Testosteron“ Drame na mađarskom jeziku Najava premijere predstave „Testosteron“ Drame na mađarskom jeziku Najava premijere predstave „Testosteron“ Drame na mađarskom jeziku Najava premijere predstave „Testosteron“ Drame na mađarskom jeziku Najava premijere predstave „Testosteron“ Drame na mađarskom jeziku
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 3 godine i 3 meseca
Komentara: 0
Pregleda: 2554

Povezana vest

Povezane teme

Narodno pozorište

drama na mađarskom jeziku

premijera predstave

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.