Komentara: 0
Pregleda: 2715

Repertoar Narodnog pozorišta za januar

14.01.2021. u 10:25h
Izvor: Subotica.com
Prvog meseca u 2021. godini u Narodnom pozorištu Subotica igraće se devet predstava, među kojima i premijera Drame na mađarskom jeziku "Testosteron", koja će se igrati čak tri puta.
Repertoar Narodnog pozorišta za januar

Pozorišni repertoar za ovaj mesec otvoriće predstava Drame na mađarskom jeziku "Testosteron", koja će premijerno biti izvedena večeras, 14. januara, na sceni "Jadran" od 18 časova, a predstava će se igrati još dva puta u toku meseca, odnosno 15. i 25. januara.

Publika će u toku januara biti u prilici i da pogleda predstave Drame na srpskom jeziku "Govornu manu", "Ko se boji Virdžinije Vulf", "Radničku hroniku" i "Mesec iznad Bafala", a kada su u pitanju predstave na mađarskom jeziku, na repertoaru su još i "Klamov rat", "Crni Petar", "Ljubičasti bagrem" i "Ožalošćena porodica".

Kako su usled epidemije korona virusa kapaciteti pozorištne sale smanjeni, iz Narodnog pozorišta pozivaju publiku da na vreme rezerviše karte. Ulaznice se mogu kupiti na blagajni pozorišta svakog dana od 10 do 13 časova i pre početka predstave, a sve informacije i rezervacije mogu se dobiti na broj telefona 024/557-436.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 3 godine i 3 meseca
Komentara: 0
Pregleda: 2715

Povezana vest

Povezane teme

Narodno pozorište

predstava u pozorištu

pozorište

premijera predstave

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.