Komentara: 0
Pregleda: 3652
Foto

Testom iz matematike počelo polaganje probne male mature

25.03.2022. u 16:40h
Izvor: Subotica.com
Rešavanjem testa iz matematike počelo je polaganje probnog završnog ispita. Osmaci će sutra polagati test iz maternjeg jezika, kao i kombinovani test.
Testom iz matematike počelo polaganje probne male mature

Za rešavanje testa iz matematike, osmaci su na raspolaganju imali 2 sata. Kako su nam rekli đaci OŠ "Kizur Ištvan", zadaci su bili nešto lakši nego što su očekivali i nadaju se dobrim rezultatima.

- Za test iz matematike intenzivno se pripremam već nekoliko nedelja. Iskreno,  ovaj probni test nije bio toliko težak, znao sam većinu zadataka i očekujem dobar rezultat - kaže osmak Aleksandar Zarić.

Testom iz matematike počelo polaganje probne male mature- Očekivao sam mnogo teže zadatke, pošto kažu da je probni test uvek teži od završnog ispita, ali utisci su mnogo bolji nego što sam mislio da će biti - kaže Stefan Obrenović.

Testom iz matematike počelo polaganje probne male maturePripremna nastava za polaganje završnog ispita u OŠ "Kizir Ištvan" počela je već tokom novembra.

- U drugom polugodištu ove pripreme su intenzivirane, a one će biti još učestalije u narednom periodu. Nastavnici se zaista trude da pripreme decu za predstojeći završni ispit, tim pre što nastavu nisu sve vreme pohađali iz školskih klupa, pa se trudimo da im to nadoknadimo - kaže Robert Pap, pomoćnik direktora u OŠ "Kizur Ištvan". 

Testom iz matematike počelo polaganje probne male matureRezultati probne male mature biće poznati naredne nedelje, a završni ispit osmaci će polagati od 27. do 29. juna.

Izvor: Subotica.com
Polaganje probnog prijemnog ispita iz matematike Polaganje probnog prijemnog ispita iz matematike Polaganje probnog prijemnog ispita iz matematike Polaganje probnog prijemnog ispita iz matematike Polaganje probnog prijemnog ispita iz matematike Polaganje probnog prijemnog ispita iz matematike Polaganje probnog prijemnog ispita iz matematike Polaganje probnog prijemnog ispita iz matematike
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 2 godine i 1 mesec
Komentara: 0
Pregleda: 3652
Povezane teme

OŠ Kizur Ištvan

probni test

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.