Komentara: 0
Pregleda: 3532

Teško do novog nameštaja

04.11.2008. u 18:48h
<p>Opremanje prosečnog stana najjeftinijim name&scaron;tajem iz salona u Subotici ko&scaron;ta koliko i dve do tri rate prosečnog stambenog kredita. Subotička klijentela je &scaron;arolika, od onih koji kupuju najjeftiniji name&scaron;taj putem sindikalnog ili potro&scaron;ačkog kredita do onih koji ogromne stanove oprmaju kompletno u ke&scaron;u.</p>

Kuhinjski nameštaj, sto sa četiri stolice, jedno-ugaona garnitura, manji regal, klub stočić, cipelarnik, komoda za predsoblje - osnova su nameštaja u svakom domu. Da bi ste to imali u svom novom stanu potrebno je izdvojiti od 95.000 dinara pa na dalje. U Subotici vlada srednje interesovanje za nameštajem - niti se ne kupuje niti su gužve u salonima. Najčešće se obnavlja deo po deo nameštaja, obično na svakih 3 do 5 godina. U proseku trećina prometa nameštaja u nekoliko subotičkih salona se proda preko sindikalnih, namenskih ili keš kredita. Gledano kroz prosečne brojke, osnovno opremanje novog stana novim nameštajem koštaće vas koliko i dve do tri rate stambenog kredita.

Postavljeno pre 15 godina i 5 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 3532
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.