Komentara: 1
Pregleda: 1427
Foto

Tenis: Seniori Spartaka brane titulu

11.07.2024. u 11:37h
Izvor: Subotica.com
Od 7. do 12. jula na teniskim terenima u Dudovoj šumi održava se završni turnir Prvenstva Srbije. Četiri najbolje ekipe na nacionlanom nivou boriće se u naredna dva dana za titulu. Spartak je aktuelni šampion i favorit na ovom turniru.
Tenis: Seniori Spartaka brane titulu

Veliki broj tenisera prvenstveno sa teritorije Srbije, ali i regiona, boravi ovih dana u Subotici. U nedelju i utorak, po izuzetno teškim vremenskim uslovima, na šljaci, odigrana su prva dva kola. Favoriti su prošli u  završnicu,

Spartak je kao nosioc bio slobodan u prvom kolu, dok je u drugom savladao Agrimes (5-0), a u polufinalu će snage odmeriti sa Partizanom koji je takođe sa maksimalnih 5-0 savladao "Top spin". Drugi par čine Crvena zvezda i Player zone. Turnir je danas svečano otvoren.

Tenis: Seniori Spartaka brane titulu- Teniski savez Srbije nam je drugu godinu za redom ukazao čast i poverenje da budemo domaćini završnog turnira. Kao klub ušli smo sa "punim jedrima" i očekujemo da ćemo odbraniti titulu pred svojom publikom. Vremenske prilike nam ne idu na ruku, ali kako nama tako i svima - rekao je Milan Vučković, predsednik TK "Spartak". - Imamo ekipu koja bi trebala da bude jak takmac i da opravda poverenje.

Spartak nastupa u sastavu: Mirza Bašić, Dušan Obradović, Andrej Nedić, Kristian Juhas, Zoran Ludoški, Adam Kovač, Ivan Sabanov, Filip Miler, Marko Dejić, Relja Todorović, Adrijano Juđak i Matej Sabanov.

Tenis: Seniori Spartaka brane titulu

Na putu do finala stoji Partizan. O njihovim ambicijama i očekivanjima govorio je šef struke "crno-belih".

- U dobroj smo formi, imamo solidno dobre igrače, ali i naš rival poseduje kvalitet za poštovanje. Optimistični smo i nadamo se pobedi - rekao je Stefan Solunac, trener TK "Partizan"

Tenis: Seniori Spartaka brane titulu

Ako Spartak prođe Partizan, potencijalni rival mu je Crvena zvezda, a nešto više o njihovim ambicijama rekao je kapiten "crveno-belih"

- Mi smo Crvena zvezda, naša očekivanja su uvek titula i najviši plasmani, potrudićemo se da tako bude i u Subotici. Put do titule nije lak, svi timovi su dobri, igrači su generalno u dobroj formi a mi imamo svoj cilj a to je da se borimo do kraja - ističe Strahinja Rakić, kapiten TK "Crvena zvezda".

Tenis: Seniori Spartaka brane titulu

Polufinalni dueli i finale su na programu 11. i 12. jula, a svi susreti počinju u 10 časova. Podsetimo, u sezoni 2023 Spartak je u finalu savladao Crvenu zvezdu u izuzetno zanimljivom finalu Prvenstva Srbije, takođe održanom u Subotici.

Turnir su otvorili u ime Grada Subotice, pomoćnik gradonačelnika Srđan Samardžić i predsednik Skupštine Teniskog saveza Srbije Milan Jerinkić. Oni su tom prilikom poželeli svim ekipama dobro takmičenje.

Izvor: Subotica.com
Tenis: Otvaranje turnira Prvenstva Srbije za seniore Tenis: Otvaranje turnira Prvenstva Srbije za seniore Tenis: Otvaranje turnira Prvenstva Srbije za seniore Tenis: Otvaranje turnira Prvenstva Srbije za seniore Tenis: Otvaranje turnira Prvenstva Srbije za seniore Tenis: Otvaranje turnira Prvenstva Srbije za seniore Tenis: Otvaranje turnira Prvenstva Srbije za seniore Tenis: Otvaranje turnira Prvenstva Srbije za seniore
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 3 meseca i 1 nedelju
Komentara: 1
Pregleda: 1427
Povezane teme

Teniski klub Spartak

tenis klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.