Komentara: 0
Pregleda: 1858

Tenis: Počinje ITF turnir za igrače do 18 godina

19.04.2019. u 17:30h
Izvor: RTV Yueco
Drugu godinu za redom, Tenis klub "Spartak" biće domaćin i organizator ITF turnira za juniore i juniorke do 18 godina starosti. Program počinje za vikend kvalifikacijama, a od ponedeljka kreće glavni žreb.
Tenis: Počinje ITF turnir za igrače do 18 godina

Šansu za novo dokazivanje, od 20. do 27. aprila, imaće brojni perspektivni igrači iz zemlje i inostranstva, koji uvek rado dolaze u naš grad sportova.

Ljubitelji tenisa u narednih osam dana moći će da uživaju u interesantnim mečevima mladih igrača, koji će se, u izuzetno jakoj konkurenciji, boriti za laskavi epitet pobednika u obe kategorije.

Za ljubitelje ovog sporta ulaz će biti slobodan za sve mečeve, a organizatori se nadaju da će vremenske prilike ići na ruku ne samo takmičarima, već i navijačima, koji su se, posle duže zimske pauze, sigurno zaželeli novih uzbuđenja na teniskim terenima u Dudovoj šumi.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 4 godine i 11 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 1858

Povezana vest

Povezane teme

Teniski klub Spartak

teniski turnir

tenis klub spartak

tenis

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.