Komentara: 0
Pregleda: 1748

Tenis: Mlade nade Spartaka Mila Polovina i Stefan Dimitrioski na završnom turniru U10 Kupa Srbije

24.09.2021. u 13:22h
Izvor: Subotica.com
Tenis: Mlade nade Spartaka Mila Polovina i Stefan Dimitrioski na završnom turniru U10 Kupa Srbije

U Novom Sadu je za vikend održano Prvenstvo Vojvodine za igrače do 10 godina. Najzapaženije rezultate ostvarili su mlade nade subotičkog i srpskog tenisa Mila Polovina i Stefan Dimitrioski. Oni su ostvarili zapažene rezultate među svojim vršnjacima i obezbedili plasman na Kup Srbije U10 (A kategorija) koji će se predstojećeg vikenda odigrati u Beogradu.

NAJBOLJI U VOJVODINI (U10) - Filip Ćorović i Lara Miličić su novi prvaci Vojvodine. Drugo mesto osvojili su Andrija Bojović i Jana Prica. Trećeplasirani su Aleksa Stević i Vukašin Dimitrijević, a u konkurenciji devojčica Mila Polovina i Dunja Ćuviza.

Kao takmičari iz Škole tenisa "Spartak" Mila je zauzela treću poziciju na Prvenstvu Vojvodine, dok je Stefan u konkurenciji dečaka bio peti.

Nacionalni Kup za igrače do 10 godina najvažnije je takmičenje u Srbiji u tom uzrastu. Održaće se na terenima TK "Partizan" u Beogradu, učestvuje najboljih 8 takmičara i takmičarki iz svakog regiona, a igra se u okviru kalendara Teniskog saveza Srbije.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 2 godine i 7 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 1748
Povezane teme

Teniski klub Spartak

tenis klub spartak

mila polovina

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.