Komentara: 0
Pregleda: 1543

Tenis: Mila Polovina savladala prvog nosioca za odbranu titule U12 turnira u Subotici

15.03.2023. u 10:46h
Izvor: Subotica.com
Tenis: Mila Polovina savladala prvog nosioca za odbranu titule U12 turnira u Subotici

Proteklog vikenda na terenima Tenis kluba "Spartak" u Dudovoj šumi održan je turnir 1. kategorije iz kalendara Teniskog saveza Srbije (TSS), u konkurenciji do 12 godina za dečake i devojčice. Da pobednički pehar ne ode iz Subotice potrudila se igračica Spartaka Mila Polovina, petnaesta igračica na listi TSS, pobedivši u sva tri meča.

Mila je u finalu, posle preokreta, pobedila prvog nosioca turnira Anđelu Šćopulović (5. igračicu na listi TSS) sa 2-0 u setovima (6-2, 7-5). Posle meča je Mila bila veoma srećna što je pobedila baš u svom klubu, u svom gradu.

- Nije bilo lako, prvi set sam odbila sa 6-2 a u durgom sa gubila 2-5, da bi na kraju preokrenula na 7-5. Mnogo mi je značila podrška mog trenera Veselina Rakočevića koji je bio uz mene tokom svih mečeva , podržavao me i savetovao kako bi što bolje igrala - kratko je rezimirala Mila.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 1 godinu i 1 mesec
Komentara: 0
Pregleda: 1543
Povezane teme

Teniski klub Spartak

mila polovina

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.