Komentara: 2
Pregleda: 1405

Tenis: Mila Polovina osvojila turnir Otvorenog prvenstva Subotice (U12)

09.06.2023. u 17:21h
Izvor: Subotica.com
Proteklog vikenda na terenima Tenis kluba "Spartak" u Dudovoj šumi održan je turnir Otvorenog prvenstva Subotice (B kategorije) za dečake i devojčice uzrasta do 12 godina. U konkurenciji devojčica prvo mesto osvojila je Mila Polovina.
Tenis: Mila Polovina osvojila turnir Otvorenog prvenstva Subotice (U12)

Na turniru koji je odigran u okviru kalendara Teniskog saveza Vojvodine, u kategoriji devojčica nastupilo je 10 teniserki. Ulogu prvog nosioca imala je Subotičanka Mila Polovina, koja je samouvereno i ubedljivo, bez izgubljenog seta, došla do finala, gde ju je čekala Anja Bajšanski iz Kikinde.

Kao što se i očekivalo, finale je bilo neizvesno i tesko. Mila je loše počela meč, gubila je sa 4-1, preokrenula igru i uz podrsku navijača stigla do 4-4. Anja je povela 5:4, ali je pobednik prvog seta ipak odlučio je taj-brejk  koji je dobila Mila opet posle velikog preokreta. Psihološki slomljena suparnica prosto nije uspela da pruži jači otpor pa borbena Mila, na oduševljenje domaće publike, dobija drugi set sa 6-0, čime je i prigrlila pobednički pehar, svoj šesnaesti u karijeri.

Finale u Dudovoj šumi pratio je i gradonačelnik Subotice Stevan Bakić, koji je devojčicama uručio pehare koje su zaslužile, čestitajući im na borbenosti i takmičarskom duhu.

Tenis: Mila Polovina osvojila turnir Otvorenog prvenstva Subotice (U12)

Anja (levo), Stevan Bakić, Mila (desno)

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 10 meseci i 4 nedelje
Komentara: 2
Pregleda: 1405
Povezane teme

đački parlament

đačka knjižica

đačka linija

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.