Komentara: 1
Pregleda: 1706

Tenis: Kristijan Juhas u polufinalu međunarodnog ITF turnira u Novom Sadu

06.08.2022. u 12:30h
Izvor: Subotica.com
Tenis klub "Meridiana" u Novom Sadu domaćin je međunarodnog turnira iz ITF kalendara za seniore, na kojem sa uspehom učestvuje i igrač Spartaka Kristijan Juhas. Danas igra polufinale protiv igrača iz Crne Gore.
Tenis: Kristijan Juhas u polufinalu međunarodnog ITF turnira u Novom Sadu

Juhas (1164. na ATP listi) je u šesnaestini finala bio bolji duplo jačeg po rangu Argentinca Igansija Monzona (506) rezultatom 6:3 i 62. U osmini finala Kristijan je sa 2-1 (6;2, 2;6, 6:2) savladao Goražd Srbljaka iz Makedonije (857).

Sa odličnim igrama mladi 21-godišnji Subotičanin, pod stručnim vođstvom trenera Ladislava Demetera, nastavio je i u četvrtfinalu savladavši Luku Tomaseta (ITA) sa 2:0 (6:3, 7:5) čim je zakazao duel sa finale protiv iskusnog 24-godišnjeg Rrezarta Cunge koji nastupa pod zastavom Crne Gore, 709. je na ATP listi, a osmi nosilac turnira.

Kristijan pokazuje da je u dobroj takmičarskoj formi, u više navrata je preskakao bolje rangirane protivnike pa se nadamo da ćemo u nedelju biti u prilici da proslavimo i osvajanje nove titule.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 1 godinu i 9 meseci
Komentara: 1
Pregleda: 1706

Povezana vest

Povezane teme

Teniski klub Spartak

kristijan juhas

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.