Komentara: 8
Pregleda: 5482

Temperaturni rolerkoster, od srede temperature iznad proseka

11.01.2024. u 10:52h
Izvor: Subotica.com
Temperaturni rolerkoster, od srede temperature iznad proseka

Hladan talas sa noćnim temperaturama od minus 10 stepeni Celzijusa u Subotici će se zadržati do kraja nedelje, a od ponedeljka nas očekuje otopljenje. Od sredine iduće nedelje živa na termometru će dostići 14 podeok.

- Ovaj hladan talas u Subotici će se zadržati još nekoliko dana, a noću će se temperature spuštati i do minus 15. U najtoplijem delu dana biće oko nule. To su uobičajene temperature za ovo doba godine. Nama su januarski minusi znali trajati i duže i ići još niže. Dakle, nama u ovom momentu deluje veoma hladno zato što smo imali duge tople periode, ali trenutne temperature nisu ekstremne za ovo godišnje doba - objašnjava za Subotica.com meteorolog Marko Čubrilo i najavljuje znatno lepše vreme od početka naredne nedelje - Od ponedeljka ide postepeno otpljenje, a od srede će čak biti znatno toplije od proseka.  I noćne temperature biće iznad nule, a preko dana će biti i do 14 stepeni. Pred nama je velika promena, skoro 30 stepeni razlike u temperaturi u roku od nedelju dana, ali moramo se privići.

Temperaturni rolerkoster, od srede temperature iznad prosekaNaredni ledeni talas moguć je početkom idućeg meseca.

- Toplo vreme će biti do pred sam kraj januara, odnosno blago zahlađenje možemo očekivati od 20. januara, a osetniji i duži hladniji period je moguć u prvih desetak dana februara - zaključuje naš sagovornik.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 3 meseca i 3 nedelje
Komentara: 8
Pregleda: 5482
Povezane teme

vremenska prognoza

vremenska prognoza za suboticu

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.