Komentara: 17
Pregleda: 15728

Tamburaška oprema pronađena i vraćena vlasnicima

06.12.2018. u 12:17h
Izvor: Subotica.com
Proteklog vikenda ukradena je vredna oprema tamburaškog orkestra iz Subotice. Posle apela preko društvenih mreža da se pomogne u nalaženju opreme i aktivnosti policije na pronalaženju osumnjičenih, lepe vesti su danas obradovale tamburaše.
Tamburaška oprema pronađena i vraćena vlasnicima

Subotička policija rasvetlila je krivično delo teške krađe i uhapsila N. D. (1979) iz Subotice zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio ovo krivično delo.

Kako se navodi u saopštenju Policijske uprave Subotica, sumnja se da je N. D. iz objekta udruženja građana ''Tamburaški orkestar festival bunjevačkih pisama'' tokom vikenda, otuđio razne muzičke instrumente, tri zvučnika i miksetu u vrednosti oko 15 hiljada evra. Policija je kod njega pronašla ukradene muzičke instrumente i oni će biti vraćeni vlasnicima.

Osumnjičenom je po nalogu osnovnog javnog tužioca određeno zadržavanje do 48 časova nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti sprovedeni Osnovnom tužilaštvu u Subotici.

Za sada nije poznato da li su svi instrumenti na broju, ali verovatno će sada biti lakše ući u trag nečemu što eventualno nedostaje.

Da podsetimo, iz ovog udruženja pre par dana apelovali su na građane da ukoliko primete na nekim oglasima da se prodaje nešto od navedene opreme da obaveste policiju. Ta informacija brzo se proširila društvenim mrežama, što je verovatno i pomoglo policiji u otkrivanju vinovnika ove krađe.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 5 godina i 4 meseca
Komentara: 17
Pregleda: 15728

Povezane vesti

Povezane teme

hapšenje

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.