Komentara: 1
Pregleda: 3565

Tamaš Kajdoči 11. na Evropskom prvenstvu u dizanju tegova

17.04.2016. u 10:39h
Izvor: Subotica.com
U norveškom gradu Ferde od 8. do 16. aprila održano je Evropsko prvenstvo u dizanju tegova za seniore na kojem je kao jedini predstavnik Srbije nastupio Subotičanin Tamaš Kajdoči i koji je u konačnom plasmanu zauzeo 11. mesto.
Tamaš Kajdoči 11. na Evropskom prvenstvu u dizanju tegova

Subotičanin je nastupao u kategoriji 105+ i svojim rezultatima u bijatlonu (385kg) zauzeo 1. mesto u grupi B. U konačnom plasmanu Tamaš je svojim rezultatima u kategoriji u kojoj je nastupao ostvario plasman 11. takmičara, ali je i pored toga oborio čak 15 državih rekorda.

Trener reprezentacije i KDT "Spartak" Stipan Vert bio je vrlo zadovoljan nastupom Kajdočija.

- "Bio je ovo izvanredan nastup sa šest uspelih pokušaja. Pored ličnih rekorda oboreno je i više državnih - za uzrast juniora U20, zatim mlađih seniora U23, kao i seniora u izbačaju i biatlonu. Na ovom takmičenju Tamaš je oborio 15 državnih rekorda" - izjavio je vidno zadovoljni Vert.

Mladi Subotičanin je bio najmlađi takmičar u ovoj težinskoj grupi, ali to mu nije smetalo da se ravnopravno nosi sa mnogo starijim i iskusnijim takmičarima iz država koje godinama ostvaraju zapažene rezultate i u ovaj sport ulažu znatno veći novac.

Tamaš Kajdoči 11. na Evropskom prvenstvu u dizanju tegova

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 8 godina i 1 nedelju
Komentara: 1
Pregleda: 3565
Povezane teme

dizanje tegova

kdt spartak

klub dizača tegova spartak

tamaš kajdoči

stipan vert

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.