Komentara: 0
Pregleda: 2187

Takmičenje u visećoj kugli

09.06.2012. u 20:42h
Izvor: RTV Yueco
Juče je u Gerontološkom klubu u Bajmoku održano medjuklupsko takmičenje u visećoj kugli. Reč je o najpopularnijoj igri među našim najstarijim sugrađanima, koja ima za cilj druženje. U takmičenju su pobedili domaćini zajedno sa članovima kluba “Mali Radanovac”.
Takmičenje u visećoj kugli

Korisnici Gerontoloških klubova, stanari Domova i njihovi gosti, predstavnici Mesne zajednice "Mali Radanovac" i Opštine "Bačka Topola", jednom godišnje prave međuklubsko takmičenje u visećoj kugli.Domaćini su bili članovi Gerontološkog kluba "Bajmok".

Gerontološki centar tradicionalno takmičenja organizuje u okviru radno okupacione terapije zbog bolje socijalizacije, adaptacije osoba na treće životno doba i očuvanja motoričkih sposobnosti najstarijih gradjana.

Članovi kluba Bajmok su ostvarili najbolji rezultat zajedno sa članovima ekipe MZ "Mali Radanova". Drugo mesto, u konkurenciji osam ekipa, je zauzela ekipa Gerontološkog kluba "Centar I", a treći su bili stanari Doma "Dudova šuma".

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 11 godina i 9 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 2187
Povezane teme

gerontološki centar subotica

gerontološki klub bajmok

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.