Komentara: 10
Pregleda: 5481
Foto

Tadija Stantić novi predsednik Fudbalskog saveza Subotice

26.08.2022. u 10:39h
Izvor: Subotica.com
U Novoj opštini sinoć je održana Izborna sednica Skupštine Gradskog fudbalskog saveza Subotice na kojem je izabrano novo rukovodstvo na mandatni period 2022-2026. Sednicu je vodio Ivan Bošnjak, a bila su prisutna 28 člana Skupštine GFS, od ukupno 32.
Tadija Stantić novi predsednik Fudbalskog saveza Subotice

Za predsednika ove organizacije, podrškom 27 delegata, jednoglasno je izabran Tadija Stantić (1983), sekretar GFS od 2012. godine, od najmlađeg uzrasta dete FK "Spartak", sudija sa 15 godina karijere u velikom i malom fudbalu, a u funkcionerskom smislu sekretar u FK "Spartak" i Sudijskoj organizaciji Subotice.

Stantić se zahvalio delegatima na podršci, navodeći da mu ista veoma znači, a zatim је kratko izneo okvirni plan aktivnosti koje će staviti u fokus svog četvorogodišnjeg mandata.

Tadija Stantić novi predsednik Fudbalskog saveza Subotice- Funkcija na koju sam izabran za mene je privilegija ali i obaveza da pomognem subotičkom fudbalu, da u nekoj meri vratim ono što je meni fudbal dao, a u kojem sam ceo život. Imena kao što su Branko Poljaković, Đuro Brajkov, Zoran Arsić i Ivan Bošnjak koji su uspešno vodili ovu organizaciju, ljudi koji su mnogo dali fudbalu, uspešni u biznisu, kao takve ličnosti nadam se da ću uspeti dostojno da ih nasledim - rekao je Stantić. - Neki od ciljeva koje sam postavio u vršenju nove funkcije su svakako nastavak i unapređenje u svakom smislu pomoći subotičkim klubovima, između ostalog u saradnji sa lokalnom samoupravom obezbediti da klubovi ne plaćaju službena lica. Proteklih godina pomagali smo klubovima donacijama opreme i drugih sportskih rekvizita, posebno onima koji u svom sastavu imaju mlađe kategorije. Potrudićemo se da unapredimo infrastrukturu klubova, prvenstveno iz nižih liga gde ima više problema, da ih obiđemo, analiziramo prilike i zajedno sa Gradom Suboticom pomognemo koliko možemo. Gradska liga trenutno broji 12 klubova, a kroz marketing i saradnju sa medijima pokušaću da je još više popularizujem i da eventualno privučem nekog sponzora. U tom cilju jedan od prioriteta nam je i sajt Saveza.

Novi prvi čovek Saveza kao potpredsednike predložio je Ivana Bošnjaka, Dejana Vučića i Nebojša Vojvodić, dok su članovi Izvršnog odbora Goran Drača, Nenad Torbica, Dragan Vukasović, Nemanja Suvajac, Srđan Kaurin, Aleksandar Janjić, Bojan Arsić, Jaroslav Pavlišin, Mišo Guljaš.

Izvor: Subotica.com
Izborna sednica Skupštine Gradskog fudbalskog saveza Subotice Izborna sednica Skupštine Gradskog fudbalskog saveza Subotice Izborna sednica Skupštine Gradskog fudbalskog saveza Subotice Izborna sednica Skupštine Gradskog fudbalskog saveza Subotice Izborna sednica Skupštine Gradskog fudbalskog saveza Subotice Izborna sednica Skupštine Gradskog fudbalskog saveza Subotice Izborna sednica Skupštine Gradskog fudbalskog saveza Subotice Izborna sednica Skupštine Gradskog fudbalskog saveza Subotice
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 1 godinu i 8 meseci
Komentara: 10
Pregleda: 5481
Povezane teme

gradski fudbalski savez

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.