Komentara: 3
Pregleda: 2860

Svetski dan dece obolele od raka obeležiće se i u Subotici

14.02.2021. u 09:30h
Izvor: Subotica.com
Nacionalno udruženje roditelja dece obolele od raka - NURDOR u ponedeljak organizuje obeležavanje Svetskog dana dece obolele od raka. Program će biti tradicionalno održan kroz štandove uživo, a deo će biti i onlajn.
Svetski dan dece obolele od raka obeležiće se i u Subotici
Foto: Arhiva, 2020

Ovogodišnji program obeležavanja Svetskog dana dece obolele od raka u našem gradu biće organizovan u "Stop šopu" od vremenskom periodu od 12 od 14 časova.

- Postavićemo štand sa promotivnim materijalom i kutijom u koju će naši sugrađani moći da doniraju novčana sredstva koja će biti donirana deci koja se leče od raka. Pozvala bih Subotičane koji su u mogućnosti da dođu sutra, 15. februara, u krug tržnog centra "Stop šop" i podrže sam događaj - kaže Milica Pavić, volonterka NURDOR-a.

Osim programa koji će biti realizovan uživo, od 19 časova onlajn će biti prikazana i predstava - stendap šou Nikole Đurička “Sve što ste želeli da znate o Džoniju a niste smeli da pitate“.

- Karte možete kupiti onlajn, po ceni od hiljadu dinara, a celokupan prihod od prodaje biće doniran udruženju "NURDOR", odnosno deci koja se bore protiv ove opake bolesti - dodaje Pavić.

Svetski dan dece obolele od raka obeležiće se i u Subotici

Za kupovinu karata "Mastercard" karticama, kompanija "Mastercard" udvostručuje donaciju i donira još 1.000 dinara udruženju "NURDOR".

- Podrška je važna, sada više nego ikada! Važno je da našim malim borcima pošaljemo snažnu poruku da nisu sami! - poručuju iz NURDOR-a.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 3 godine i 2 meseca
Komentara: 3
Pregleda: 2860

Povezana vest

Povezane teme

oboleli od raka

svetski dan dece obolele od raka

nurdor

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.