Komentara: 1
Pregleda: 2182
Foto

Svetski dan dece obolele od raka obeležen i u našem gradu

15.02.2021. u 14:21h
Izvor: Subotica.com
Svetski dan dece obolele od raka obeležen i u našem gradu

Subotički ogranak Nacionalnog udruženja roditelja dece obolele od raka "NURDOR" obeležio je danas u Ritejl parku "Stop šop" dan posvećen ovim malim borcima, ali i njihovim roditeljima.

Skromono, u skladu sa epidemiološkim merama volonterke su prikupljale novčane donacije i delile edukativni materijal. Sugrađani koji su danas zastali i podržali "NURDOR" zauzvrat su dobili simboličan poklon. Ovom prilikom od donacija, za dva časa prikupljeno je 35.000 dinara.

Svetski dan dece obolele od raka obeležen i u našem gradu

U sklopu obeležavanja "NURDOR" će večeras od 19 časova emitovati predstavu - stendap šou Nikole Đurička “Sve što ste želeli da znate o Džoniju a niste smeli da pitate“.

- Karte možete kupiti onlajn, po ceni od hiljadu dinara, a celokupan prihod od prodaje biće doniran udruženju "NURDOR", odnosno deci koja se bore protiv ove opake bolesti - kaže jelena Pavić, volonterka NURDOR-a .

Svetski dan dece obolele od raka obeležen i u našem graduZa kupovinu karata "Mastercard" karticama, kompanija "Mastercard" udvostručuje donaciju i donira još 1.000 dinara udruženju "NURDOR".

- Podrška je važna, sada više nego ikada! Važno je da našim malim borcima pošaljemo snažnu poruku da nisu sami! - poručuju iz NURDOR-a.

Izvor: Subotica.com
Obeležavanje Svetskog dana dece obolele od raka Obeležavanje Svetskog dana dece obolele od raka Obeležavanje Svetskog dana dece obolele od raka Obeležavanje Svetskog dana dece obolele od raka Obeležavanje Svetskog dana dece obolele od raka Obeležavanje Svetskog dana dece obolele od raka Obeležavanje Svetskog dana dece obolele od raka Obeležavanje Svetskog dana dece obolele od raka
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 3 godine i 2 meseca
Komentara: 1
Pregleda: 2182

Povezana vest

Povezane teme

svetski dan dece obolele od raka

nurdor

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.