• Pregleda: 3348

Svečanost povodom osnivanja zavičajnog udruženja "Hercegovina"

Svečanost povodom osnivanja zavičajnog udruženja "Hercegovina" biće održana 15.2.2014. godine u hotelu Patria, sa početkom u 19 časova.
Svečanost povodom osnivanja zavičajnog udruženja "Hercegovina"

Na svečanosti će biti prisutni predstavnici opština Istočne Hercegovine, grada Subotice, SPC, Ivana Žigon, KUD Mladost, guslari Boško Vujačić, Slavko Aleksić, Muzička škola Subotica i drugi.

Ulaznice za svečanost po ceni 1.600 dinara se mogu kupiti u klubu Old Timer, Petefi Šandora broj 9. U cenu ulaznice je uključena večera, kao i godišnja članarina u Udruženju. Ulaznice se mogu kupiti svaki dan u vremenu od 10 do 12h i od 16 do 19h. Telefon na prodajnom mestu je 063/76-42-678.

Izvor: Subotica.com

povezane teme

8
zoran Odgovori
Gde će hercegovac da plati 1600 dinara ?
Čvarkov Odgovori
Samo nam je još ovo falilo..
hercegovac Odgovori
Zašto nema predstavnika opština zapadne hercegovine? Ako je "Hercegovina" onda je cela! Ili promenite ime zavičajnog udruženja
Cummiball Odgovori
Da li se u zavičajno udruženje "Hercegovina" mogu učlaniti i Bunjevci, pošto su i oni poreklom iz Hercegovine, naime, i oni potiču iz nekoliko sela pored reke Bune u Hercegovini?????
Ili ovaj poziv važi samo za pravoslavne Hercegovce????
istok Odgovori
Cummiball-Svi ljudi dobre volje su dobro došli u udruženje i na svečanost,pa prema tome i bunjevci.Uostalom tako je definisano i statutom udruženja.
ggg Odgovori
Kakve veze ima Muzička škola sa Hercegovinom?
Drasko Malidzan Odgovori
Ko upozna istocne Hercegovce shvatice da su to dobri i pametni ljudi. A i ja sam cuo da ce biti bunjevaca, naravno da mogu doci i da su dobro dosli.
hercegovka Odgovori
KONAČNO I U SUBOTICI.....
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.