Komentara: 6
Pregleda: 5995
Foto

Svečani prijem brucoša Ekonomskog fakulteta

02.10.2017. u 13:05h
Izvor: Subotica.com
Početak nove školske godine, Ekonomski fakultet u Subotici obeležio je svečanim prijemom brucoša u amfiteatru fakulteta. Najmlađim studentima dobrodošlicu su poželeli dekan, profesori, stručni saradnici i zaposleni na fakultetu.
Svečani prijem brucoša Ekonomskog fakulteta

Ove godine Ekonomski fakultet na sve tri lokacije upisalo je ukupno 528 studenata, od čega će u Subotici studirati 170 novih studenata na jednom od osam studijskih programa, koji pokrivaju oblasti ekonomije, menadžmenta i poslovne informatike.

Šta u naredne četiri godine očekuju od studija, podelili su sa nama brucoši.

- Išla sam u Ekonomsku školu, te sam se odlučila za isti fakultet. Radi se o ozbiljnom fakultetu, sigurno neće biti lako, ali se nadam da će mi ići i da će biti uzbudljivo - kaže nova studentkinja.

- Upisao sam smer Poslovne informatike zato što mislim da je to dobar put i perspektiva za budućnost. Očekujem da ću se prilagoditi njegovom programu i da ću ga uspešno završiti - dodao je njen kolega.

Svečani prijem brucoša Ekonomskog fakulteta

Dekan fakulteta, prof. dr Aleksandar Grubor, poželeo je dobrodošlicu brucošima i uspešno studiranje. Prema njegovim rečima, poslodavci se sve češće obraćaju Ekonomskom fakultetu da im preporuči najbolje studente sa kojima su voljni da zaključe ugovore o radu, te je želja fakulteta da, pre naredne akreditacije, studente još više poveže sa potencijalnim poslodavcima.

Svečani prijem brucoša Ekonomskog fakulteta

- U proteklih nekoliko godina, fakultet je zaključio veći broj sporazuma o poslovno-tehničkoj saradnji sa kompanijama iz Subotice i okruženja, uključujući i strane kompanije koje posluju u našoj industrijskoj zoni. Novine će se ogledati u tome da ćemo istaknute privrednike i stručnjake angažovati po pozivu, kako bi održali nekoliko prikladnih predavanja našim studentima, dok će se studenti u okviru stručne prakse upoznati sa onim što se od njih očekuje nakon završetka osnovnih studija - objasnio je Grubor.

Izvor: Subotica.com
Svečanost povodom početka nove akademske godine Svečanost povodom početka nove akademske godine Svečanost povodom početka nove akademske godine Svečanost povodom početka nove akademske godine Svečanost povodom početka nove akademske godine Svečanost povodom početka nove akademske godine Svečanost povodom početka nove akademske godine Svečanost povodom početka nove akademske godine
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 6 godina i 6 meseci
Komentara: 6
Pregleda: 5995
Povezane teme

ekonomski fakultet subotica

Aleksandar Grubor

ekonomija

brucoši

svečani prijem

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.