Komentara: 0
Pregleda: 1165

Sva odbojkaška takmičenja se prekidaju do 11. decembra

23.11.2020. u 17:35h
Izvor: Subotica.com
Odbojkaški savez Srbije (OSSRB) nakon današnjeg sastanka sa predstavnicima nacionalnih liga saopštio je da je doneta odluka da se sva odbojkaška takmičenja prekidaju do 11. decembra.
Sva odbojkaška takmičenja se prekidaju do 11. decembra

Odluka se odnosi na sve seniorske rangove, odnosno na mečeve u okvir Superlige, Prve lige, Prve B lige i Drugih liga, koji se odlažu na tri sedmice, do 11. decembra.

- Odluka stupa na snagu danom donošenja i odnosi se na sve utakmice u organizaciji Odbojkaškog saveza Srbije. Predsedništvo OSS će svakodnevno pratiti epidemiološku situaciju i blagovremeno će doneti odluku o daljem sistemu takmičenja - saopštio je OSSRB.

Odbojkaši Spartaka u dosadašnjem delu sezone odigrali su 9 mečeva u Superligi, imaju 4 pobede i 5 poraza, zauzimaju šestu poziciju. Lider je Ribnica koja ima stopostotan učinak 8/8. S druge strane "golubice" se grčevito bore za opstanak, imaju dve pobede iz 10 susreta.

Za razliku od dama koje su Kup takmičenje završile u osmini finala nakon poraza od Partizan (3-1), muška ekipa Spartaka preko Vojvodine pokušaće da dođe među među osam najboljih. Taj meč trebao je da se odigra kraljem oktobra, ali je do daljeg odložen zbog epidemiološke situacije, odnosno zaraženih igrača.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 3 godine i 5 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 1165
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.