Komentara: 13
Pregleda: 5593
Foto

Suverenisti održali predizborni skup u Subotici

29.03.2022. u 16:15h
Izvor: Subotica.com
Predstavnici liste "Suverenisti" posetili su Suboticu i pozvali birače da ih podrže na predstojećim izborima, 3. aprila.
Suverenisti održali predizborni skup u Subotici

Iz ove koalicije, koju čine stranke "Dosta je bilo" Saše Radulovića, "Zdrava Srbija" Milana Stamatovića i Pokret "Živim za Srbiju" na čelu sa dr Jovanom Stojković, poručuju da Srbija mora biti slobodna zemlja koja samostalno donosi odluke.

- Naš utisak je da tu slobodu sprečava beskompromisna mantra o Evropskoj uniji koju nude i vlast i opozicija. Mi ne nudimo kule i gradove, već ono što je dostižno, a to je da se vratimo korenima, da vratimo slobodu koja je u našoj biti i da slobodno uređujemo svoju državu onako kako mi smatramo da treba - poručila je dr Jovana Stojković, predsednica Pokreta "Živim za Srbiju" - Nama nije potreban tutor i pre 2000. godine smo radili, živeli, podizali decu, hranili se i funkcionisali. Dakle, nije potrebno da budemo tutorisani od strane stranih država, naročito zapadnih, već smo dovoljno sposobni i dovoljno volimo svoju zemlju da sami donosimo odluke.

Suverenisti održali predizborni skup u SuboticiKoalicija "Suverenisti" na listi za parlamentare izbore nalazi se pod rednim brojem 10., dok je na listi za predsedničke izbore pod brojem 3.

Izvor: Subotica.com
Predizborni skup liste "Suverenisti" Predizborni skup liste "Suverenisti" Predizborni skup liste "Suverenisti" Predizborni skup liste "Suverenisti" Predizborni skup liste "Suverenisti" Predizborni skup liste "Suverenisti" Predizborni skup liste "Suverenisti" Predizborni skup liste "Suverenisti"
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 2 godine i 1 mesec
Komentara: 13
Pregleda: 5593
Povezane teme

parlamentarni izbori

predizborna kampanja

predizborne koalicije

predsednički izbori

izbori2022

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.