• Pregleda: 2478

Sutra vanredna sednica Skupštine grada

Sutra vanredna sednica Skupštine grada

Sutra će se održati Osma vanredna sednica Skupštine grada. Odbornici lokalnog parlamenta odlučivaće o donošenju Rešenja o otuđenju građevinskog zemljišta u javnoj svojini bez naknade kompaniji “Kontinental Kontitek” i donošenje Izmene i dopune programa zaštite, uređenja i korišćenja poljoprivrednog zemljišta grada Subotice u 2011. godinu.

Sednica počinje u 9 časova u Velikoj većnici, a prenos možete da pogledate preko yueko televizije.

Izvor: RTV Yueco

povezane teme

1
CIRINELA Odgovori
Pratim ovu skupštinu. Ovo je najdrskiji i najbhezobrazniji načijn glodarove družine koja izmišljenim pravilima sprečava da se ukaže na kriminal postojeće vlasti. Dokle ćemo im dozvoljavati da se iživljavaju nad građanima grada Subotoice. Sve ih treba otereati iz ovog rada ovo je sprdsanje sa inteligtencijuom grdjana. Hoćemo istinu i treba sprečiti glodarevu kamarilu da na ovaj brutalan način sprečavaju istinu. I daljue prozivam javnog tužioca da počne raditi svoj posao da nebi gradjani ggrada počeli da rade njegov posao, onda mu posla u ovom gradu više nema. Ovo štoi radi Saša Vučinič je jadno i bedno. Žutim zvonom, istinu nećete sprečiti da dođe Ovo je divljaštvo. Ovo su najveći huligani grada Subotice i treba preduzeti sankcije.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.