• Pregleda: 3121

Sutra radna akcija i uređenje naselja Palić

Sutra radna akcija i uređenje naselja Palić

Mesna zajednica Palić organizuje sutra, 15. septembra, radnu akciju čišćenja i uređenja naselja, u perodu od 9 do 13 časova.

Okupljanje će biti u dvorištu Mesne zajednice Palić, u 9 časova, a uređenje naselja će se odvijati na više lokacija. Nakon završetka radne akcije, predviđen je zajednički ručak. 

Iz Mesne zajednice pozvali su sugrađane da dođu u što većem broju i doprinesu uređenju naselja Palić. 

Izvor: Subotica.com

povezane teme

4
DOĐOŠ Odgovori
Ajd' sad, "rođeni subotičani", da vidimo navodnu ekskluzivnost u odnosu na tzv. dođoše, koju svako malo, mada neosnovano, potencirate u okviru sajta. Eventualno pravdanje da je u pitanju uređenje Palića a ne Subotice "ne pije vodu",

Dakle, sutra sabajle, svi do jednoga da se "nacrtamo" na zbornom mestu. I, to posebno da naglasim, bez večere prethodni dan.
Nije valjda Odgovori
Sutra? Radni dan je :( a i objava je nepuna 24 sata pre dešavanja, da nije kasno to malo?
kec
Za lokal patri (J) ote ? Da , naravno - prekasno je !
ALISA U ZEMLJI ČUDA Odgovori
Da se svi domaćini (i domaćice) ponašaju u skladu sa odavno zaboravljenim običajem, i okruženje doma, stambene zgrade... održavaju u okvirima prihvatljivim za urbanu sredinu, akcije ovoga tipa bile bi suvišne. A ovako, po onoj "S kim si takav si", a činjenica je da smo (barem dooobar deo) nemarni preko mere, životma sredina i ne može izgledati drugačije do - usr*no!

Zato, više obzira na račun umišljenosti ne bi bilo naodmet, pa i (što da ne?) aktivnosti u vlastitoj režiji poput nedavne s moje strane, kojom prilikom sam sa deset "patuljaka" na rukama upristojio bus-stajalište kod druge kasarne. Ako liči na hvalisanje, i jeste! Šta ću kada sam neskroman?
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.