Komentara: 0
Pregleda: 1329

Sutra počinju Dečji svetosavski dani

26.01.2018. u 15:38h
Izvor: Subotica.com
Proslavom Svetog Save, školske slave u OŠ „Matko Vuković“ sutra će početi treći Dečji svetosavski dani.
Sutra počinju Dečji svetosavski dani

Posle slavske svečanosti, program se nastavlja u ponedeljak u 18 časova kada će u OŠ „Jovan Mikić“ biti otvorena izložba likovnih radova subotičkih školaraca. U utorak, 30. januara, u okviru humanog dana đaci će posetiti Gerontološki centar, a u sredu u 18 časova biće održan svečana priredba u SKC „Sveti Sava“. Zatvaranje manifestacije biće u četvrtak, 1. februara, u 18 časova u Dečjem pozorištu.

- Kao i prethodnih godina u sadržajnom kulturno-umetničkom programu, likovnom i literarnom konkursu, učestvovaće učenici desetak subotičkih škola a u goste će doći i đaci iz OŠ „Dragutina Pabijanovića“ iz Vukovara – najavljuje Mirjana Stevanović, direktorka OŠ „Matko Vuković“. - Ove godine suorganizator je OŠ „Jovan Mikić“, gde će biti postavljena izložba likovnih radova i podeljene nagrade najuspešnijim učenicima. Ove godine kuma naše škole biće Jasmina Stevanović, sekretar Sekretarijata za društvene delatnosti.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 6 godina i 2 meseca
Komentara: 0
Pregleda: 1329
Povezane teme

OŠ Matko Vuković

dečji svetosavski dani

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.