Komentara: 7
Pregleda: 4863

Sutra počinje Summer3p festival - Kreće žurka u gigantskom džakuziju

22.07.2015. u 17:51h
Izvor: Subotica.com
Summer3p festival – jedna od najboljih žurki pod otvorenim nebom u ovom delu Evrope može da počne - „gigantski džakuzi“ je spreman i očekuje svoje posetioce. Festival, koji će se održati od 23. do 26. jula na Termalnim bazenima i Muškom štrandu na Paliću,pored odličnog muzičkog programa na dve bine, nudi i ove godine raznovrsne prateće programe sa posebnim akcentom na kreativnim sadržajima za najmlađe.
Sutra počinje Summer3p festival - Kreće žurka u gigantskom džakuziju

U okviru muzičkog programa na Moon Stageu nastupiće jedan od najpoznatijih Dj-eva i producenata u ovom delu sveta – Petar Dundov iz Hrvatske, zatim kraljica ruske klupske scene – DJ Helga, iskusni italijanski DJ Rick Sanders, duo sa Malte – Outnumbered, pobednik Burn takmičenja Max Demand iz Mađarske i mnogi drugi...

Na drugoj biniCamp Live Stage, u petak i subotu, 24. i 25. jula, održavaće se, u periodu od 20 časova do ponoći, koncerti najboljih subotičkih bendova uključujući aktuelnog pobednika Zaječarske gitarijade – D Zoo. Ukupno će u okviru muzičkog programa trinaestog Summer3p festivala nastupiti na dve bine 30-ak izvođača.

Sutra počinje Summer3p festival - Kreće žurka u gigantskom džakuziju

Kompleti ulaznica za Summer3p festival se mogu kupiti na prodajnim mestima Eventima (na teritoriji čitave Srbije) ili preko sajta eventim.rs po ceni od 1099 dinara (za sva 4 dana). Cene dnevnih ulaznica iznose 349 dinara za četvrtak i nedelju (23. i 26. jul), odnosno 399 dinara za petak i subotu (24. i 25. jul). Dnevne ulaznice se kupuju na ulazu Termalnog bazena.

Napomena: ulaz na koncerte koji se održavaju na bini Camp Live Stage je slobodan!

Sutra počinje Summer3p festival - Kreće žurka u gigantskom džakuziju

Tokom trajanja festivala, svakog dana od 17 do 21 a u četvrtak i nedelju od 23 do 01h, street art umetnik Otto Zakar (umetničko ime - TNG) dekorisaće festivalski prostor različitim tipovima grafita (dve tehnike: ''stencil art'' - upotrebom šablona za crtanje i crtanje pixelima), a kreiraće i unikatne majice posetiocima, dok će Tibor Liptak u petak, 24. jula (23-02h), održati zanimljivu frizersku i šminkersku prezentaciju.

Na prostoru Muškog štranda postavljen je Ground Level Extreme Park u okviru kojeg će se, u subotu, 25. jula i u nedelju 26. jula održati prezentacije ekstremnih sportova (Roleri, BMX..), a zanimljivo je da će postojati i deo parka pod nazivom PumpTrack, koji je zapravo poligon napravljen od zemlje namenjen ekstremnoj biciklističkoj vožnji. Prezentacije će održati članovi kluba Ground Level.

Posetioci festivala moći će svoju kreativnost i aktivizam da ispolje učešćem u nekoj od radionica (likovnoj, radionici reciklaže, kao i ekološkoj radionici za decu), ili sportskim aktivnostima: joga, aerobik i fitnes, odbojka, speedminton...

Zvanična prezentacija: www.summer3p.org 

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 8 godina i 9 meseci
Komentara: 7
Pregleda: 4863

Povezana vest

Povezane teme

summer3p

program summer3p

summer3p festival na paliću

summer3p 2015

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.