• Pregleda: 4113

Summer3p Festival do sutra

Sutra se završava 13. po redu Summer3p festival. Pored bogatog muzičkog programa na dve bine, Festival posetiocima ove godine nudi i bogat umetničko-ekološki radioničarski program, kao i učešće u brojnim sportskim aktivnostima.
Summer3p Festival do sutra

Trinaesto izdanje festivala elektronske muzike Summer3p je počelo u četvrtak, kada je program na glavnoj bini bio posvećen ženama. Kao plod saradnje sa Moskva radijom, glavna gošća je bila DJ Helga. Glavni noćni program je ove godine obogaćen programom na Camp live stage-u, gde nastupaju subotički bendovi.

Pored muzičkog programa, Festival posetiocima ove godine nudi i bogat prateći program u vidu brojnih umetničkih, ekoloških radionica, modnih revija i sportskih aktivnosti. Rezultati radioničarskog programa, koji je besplatan, biće predstavljeni u nedelju.

Poslednjeg dana festivala, u nedelju, će na glavnoj bini na Termalnom bazenu nastupiti DJ Pau Scrowa i DJ Garfield iz Kečkemeta. Festival je, kao i prethodnih godina, propraćen kampanjama „Očistimo jezero Palić!“, „Čuvajmo prirodu!“ i „Stop nasilju!“.

Izvor: RTV Yueco / Autor: Ivana Radinović

povezane teme

7
safet Odgovori
Mogli bih malo da smanjite muziku ane da ne mozemo da spavamo do zore... sto se taj fetical neodrzava na majdanu ili na planini negde gde ljudi ne zive i gde ne odmaraju...
hasan Odgovori
@safet

Mogao bi ti safete da staviš čepiće u uši, ondak bi mogao mirno i spokojno da spavaš od večeri do podneva sledećeg dana.
Još bolje bi bilo kada bi sam otišao na majdan ili gore negde na neku planinu, postavio tamo šator i dušek, jer tamo je stvarno mir i tišina, iznenadio bi se koliko se tamo mirno i duboko može spavati.
pajo Odgovori
Kome neodgovara buka neka se za vreme tripera seli gde mu je tisina! Ziveli triperasi!
Maja Odgovori
Nemam nista protv raznih festivala i kulturnih manifestacija ali da jacina tona bude ogranicena kao i vreme trajanja. Nije u redu da za vreme trajanja ovog festivala stanovnici Palica moraju ili da se presele negde ili budu smoreni danima jer se zbog nesnosne buke do ranih jutarnjih sati ne moze spavati. Trebalo bi one koji su dali dozvolu za ovakav rad naterati da budu sa nama u Vikend naselju za svo vreme trajanja festivala da bar za naredne godine unormale festival.
smarac Odgovori
@safet
mnogo smaras sa komentarima,sve ti smeta..izgleda da nemas pametnijeg posla nego da sve zivo kritikujes,,,idi malo provedi se,nemoj smarati sve ako si t ismoren :)
earthworker Odgovori
nas safet bi mogao da zivi negde na majdanu ili na planini gde nema kontakta sa urbanom sredinom pa nek odmara i spava koliko mu volja.
bekker Odgovori
earthworker,
mislim da ipak ne bi mogao, tamo nema interneta pa ne bi mogao da troluje na svaku vest
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.