Komentara: 13
Pregleda: 5140

Sutra počinje Sajam za decu

23.05.2013. u 14:21h
Predstojećeg vikenda, Nevladina organizacja „Kulturas“ u saradnji sa Hotelom Galleria i pod pokroviteljstvom grada organizovaće prvi Sajam za decu pod sloganom Dođite da se igramo zajedno. Sajam će se održati u u petak i u subotu u Atriumu hotela, od 10 do 20 časova a ulaz je besplatan.
Sutra počinje Sajam za decu

Otvaranje Prvog subotičkog sajma za decu će se održati sutra, (petak, 24. maj) u 11:00 časova u Atriumu hotela Galleria.
Na otvaranju će govoriti:
- Modest Dulić, gradonačelnik Subotice
- Bernadett Horvath, UO “KulturaS”
- Danilo Uzelac, Direktor hotela Galleria

Deci će za ovu priliku biti pružena mogućnost da učestvuju u kreativnim radionicama , koje udruženje Kulturas tradicionalno održava u Hotelu Galleria. Ovaj put pored kreativnih radionica obezbedili smo deci da se upoznaju sa sportom, odnosno imaju priliku isprobati sportove kao što je fudbal, džudo, boks, stoni tenis itd.

Pored sportskog programa deca i roditelji će imati priliku da se konsultuju sa lekarima Kuće zdravlja koji će za ovu priliku postaviti svoj štand i omogućiti deci i roditeljima da dobiju korisne savete u cilju prevencije i zaštite od sunca, alergo testove da urade, da se izmeri krvni pritisak, odnosno da se u vezi zdravlja konsultuju sa lekarima specijalistima.

Ono što je važno napomenuti je da će ulice oko Hotela Galleria za ovu priliku biti zatvorene za saobraćaj, pre podne od 9 i 30 do 20 i 30 časova oba dana, dok se svi ne sklonimo sa ulica. Na ovim ulicama će biti pripadnici PU Subotica, saobraćajna policija, koja će takođe predstaviti svoja vozila, predstaviti svoj rad i upoznati decu sa svojim radom.

Na sajmu će biti prisutan i FK Spartak Zlatibor voda koji će ceo dan animirati decu, organizovaće malu školu fudbala, predstaviti svoje najbolje fudbalere, odnosno prvi tim koji će se družiti sa decom i pričati o fudbalu kao sportu - izjavila je Bernadet Horvat koordinator sajma ispred NVO „Kulturas“ .


"Deco, učestvujte i osvojite vredne nagrade!"

Helen Doron škola engleskog jezika i Music Time studio za muzičko obrazovanje dece i odraslih na štandu Sajma za decu, 24 i 25. maja u Atrijumu hotela Galerija organizuju konkurs na temu "Zašto je važno učiti engleski?" Svako dete, učesnik radionice, koje odgovori na pitanje za nagradu dobija slikovnicu. Najbolji i najoriginalniji odgovori biće izloženi na panou i nagrađeni vrednim nagradama. Nagrade su: 15 HD frizbija, 10 HD torbica, 3HD majice, 2 HD flašice, a glavna nagrada je godišnja upisnina u HD školu engleskog jezika. Deco, dođite da se družimo i osvojite vredne nagrade!

Sutra počinje Sajam za decu

Kompletan program i satnicu Subotičkog sajma za decu možete videti u povezanoj vesti.

Subotički Sajam za decu

Subotički Sajam za decu Subotički Sajam za decu Subotički Sajam za decu Subotički Sajam za decu Subotički Sajam za decu Subotički Sajam za decu Subotički Sajam za decu Subotički Sajam za decu
Pogledaj ostale fotografije

KZN povodom Subotičkog sajma za decu

KZN povodom Subotičkog sajma za decu KZN povodom Subotičkog sajma za decu KZN povodom Subotičkog sajma za decu KZN povodom Subotičkog sajma za decu KZN povodom Subotičkog sajma za decu KZN povodom Subotičkog sajma za decu KZN povodom Subotičkog sajma za decu KZN povodom Subotičkog sajma za decu
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 10 godina i 11 meseci
Komentara: 13
Pregleda: 5140

Povezana vest

Povezane teme

subotički sajam za decu

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.