Komentara: 5
Pregleda: 7922

Subotički sajam za decu 24. i 25. maja

20.05.2013. u 09:39h
NVO "KulturaS" uz podršku Grada Subotice u Atriumu hotela Galleria predstojećeg vikenda organizuje prvi "Subotički sajam za decu".
Subotički sajam za decu 24. i 25. maja

Projekat je zamišljen kao nastavak KulturaS-ovih akcija za najmlađe s tim što je fokus ovog puta proširen na porodicu kao osnovnu sociološku grupu. Dakle ideja je da kroz animacije, sportske prezentacije, edukaciju, radionice, igre i mnoge druge tehnike, poklonimo svoj subotičkoj deci nešto što već postoji u većim gradovima i smatramo da to i Subotica zaslužuje.

Pored Grada Subotice ovaj projekat je podržao i MUP Republike Srbije koji za ovu priliku posebno angažuje svoj sektor za vanredne situacije koji će decu na najinteresantniji način interaktivno edukovati kroz rad na poligonu za igru. Sektor saobraćajne policije edukuje decu kroz igru "Kako bezbedno do škole" i upoznaje ih sa osnavama saobraćaja.

Roditelji će moći da se konsultuju sa lekarima specijalistima o zdravlju svoje dece i cele porodice. Uz vatrogasce, lekare, policiju, izlagače i razne škole za decu nastojaćemo da program koji pripremamo bude zaista jedan spektakl za mališane. Za sad imamo između 10 i 15 izlagača koji će kroz svoje brendove da osmisle razne igrice i animacije za najmlađe, a isto tako i da podele neke poklone. Sav program će se odvijati u Atriumu i na ulicama Vase Stajića i Vuka Karadžića koje će u petak i subotu (24. i 25.5.) biti zatvorene za saobraćaj. - rekli su nam u KulturaS-u.

Pokrovitelji projekta su Grad Subotica, hotel Galleria i Lurdy. Partner u realizaciji je MUP Republike Srbije PU Subotica.

Program Subotičkog sajma za decu:


Petak, 24. maj:

10 - 12 časova: SuTeam škola sporta (ispred ulaza u Galleria centar)
10 - 12 časova: Deca sa posebnim potrebama (Atrium)
10 - 20 časova: Policija, Hitna pomoć i Vatrogasna četa (Ulica Vase Stajića)
10 - 20 časova: FK Spartak Zlatibor voda (Atrium)
10 - 20 časova: Wiener radionica (Atrium)
16 - 17 časova: Bokserski klub "Spartak" (Atrium)
16 - 18 časova: SuTeam škola sporta (ispred ulaza u Galleria centar)
17 časova - Balet (Atrium)
18 časova - Zvezde Granda i Poco Loco bend  (ispred ulaza u Galleria centar)

Subota, 25. maj

10 - 14 časova: Džudo klub Spartak (Atrium)
10 - 20 časova: Policija, Hitna pomoć i Vatrogasna četa (Ulica Vase Stajića)
10 - 20 časova: FK "Spartak Zlatibor voda" (Atrium)
10 - 20 časova: Wiener radionica (Atrium)
14 - 15:30 časova: Hacio Kai klub, samoodbrana (Atrium)

Kulturas - Sajam za decu Subotica

Poziv na veliko druženje i igranje važi za sve mališane a, vreme održavanja sajma za decu je od 10 do 20 časova oba dana (petak i subota, 24. i 25. maj).

KZN povodom Subotičkog sajma za decu

KZN povodom Subotičkog sajma za decu KZN povodom Subotičkog sajma za decu KZN povodom Subotičkog sajma za decu KZN povodom Subotičkog sajma za decu KZN povodom Subotičkog sajma za decu KZN povodom Subotičkog sajma za decu KZN povodom Subotičkog sajma za decu KZN povodom Subotičkog sajma za decu
Pogledaj ostale fotografije

Subotički Sajam za decu

Subotički Sajam za decu Subotički Sajam za decu Subotički Sajam za decu Subotički Sajam za decu Subotički Sajam za decu Subotički Sajam za decu Subotički Sajam za decu Subotički Sajam za decu
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 10 godina i 10 meseci
Komentara: 5
Pregleda: 7922

Povezana vest

Povezane teme

hotel galleria

subotički sajam za decu

sajam za decu

kulturas

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.