Komentara: 0
Pregleda: 2326

Sutra počinje Biofest

13.10.2011. u 16:27h
Izvor: RTV City
Sutra počinje Biofest

Sedmi međunarodni festival organskih proizvoda „Biofest” održaće se sutra i u subotu u na Otvorenom univerzitetu. Festival se organizujeu okviru projekta organika.net koji finansira Evropska unija, a sprovodi ga Udruženje „Teras” u saradnji sa udruženjem „Slap” iz Osijeka, u okviru IPA prekograničnog programa Hrvatske i Srbije. 

Svečano otvaranje je u 11 časova. Po tradiciji biće dodeljene nagrade za „Bioproizvođača” i „Bioproizvod” godine. Sastavni deo festivala je i međunarodna konferencija „Koraci u približavanju EU u oblasti organske poljoprivrede”. Biće prisutni proizvođači iz Srbije, Crne Gore, Makedonije, Bosne i Hercegovine, Hrvatske, kao i stručnjaci iz Mađarske i Slovačke. Pored tradicionalne prodajne izložbe organskih proizvoda prisutni će imati priliku i da prisustvuju predavanjima, koja imaju za cilj da pokažu gde smo u odnosu na druge zemlje po pitanju organske proizvodnje

Polaznicima Međunarodne škole organske poljoprivrede Otvorenog univerziteta biće uručena uverenja.

Izvor: RTV City
Postavljeno pre 12 godina i 6 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 2326
Povezane teme

Otvoreni univerzitet Subotica

biofest

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.