Komentara: 2
Pregleda: 2121

Sutra dva predavanja na temu raka dojke

25.04.2022. u 12:29h
Izvor: Subotica.com
Udruženje za podršku ženama obolelim i lečenim od karcinoma dojke "Jedna uz drugu" nastavlja sa edukativnim aktivnosti koje imaju za cilj prevenciju i rano otkrivanje ove opake bolesti. U skladu sa tim, sutra, od 18h biće upriličeno predavanje na temu lečenja raka dojke i trudnoće, kao i predavanje pod nazivom "Rak dojke - kakva je uloga gena".
Sutra dva predavanja na temu raka dojke

U prostorijama subotičke podružnice Društva lekara Vojvodine (Ulica Petefi Šandora 7), predavanje pod nazivom  "Lečenje raka dojke i trudnoća" održaće dr Snežana Šušnjar, sa Instituta za onkologiju i radiologiju Srbije.

- Predavanje će biti podeljeno u tri celine. U okviru prve govoriće se o zaštiti fertiliteta pre primene hemioterapije. U drugoj celini biće reči o trudnoći nakon lečenja raka dojke, dok će kroz poslednju celinu biti reči o lečenju raka dojke u trudnoći.

Nakon ovog predavanja, dr Mirjana Branković Magić, predsednica organizacije "Evropa Dona Srbija" govoriće o tome kakva je uloga gena kod raka dojke. 

Sutra dva predavanja na temu raka dojke

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 2 godine i 3 nedelje
Komentara: 2
Pregleda: 2121

Povezano dešavanje

Povezane teme

rak dojke

predavanje

udruženje jedna uz drugu

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.