Komentara: 7
Pregleda: 2615

"Super zima" - nadmetanje u spretnosti na ledu za decu

11.01.2022. u 11:50h
Izvor: Subotica.com
U sredu se održava poslednje ovosezonsko takmičenje u okviru manifestacije "Super zima", zabavno edukativnog karaktera.
"Super zima" - nadmetanje u spretnosti na ledu za decu
Foto: Lovalova.rs

"Super zima" - takmičenju na lede, održava na Gradskom klizalištu a namenjeno je deci do 14 godina koji umeju da se kližu. U nadmetanju učestvuju četiri ekipe sa po tri člana, koje se takmiče u četiri zanimljive igre, na svojevrsnom poligonu, a za učesnike su pripremljene simbolične nagrade.

Prvo takmičenje je održano 29. decembra, naredno je održano nedleju dana kasnije, a po rečima voditelja programa Žike Savina utisci su sjajni, deca su se dobro zabavljala tokom dvočasovnog druženja sa vršnjacima.

- Osim zabavnog segmenta, manifestacija ima i edukativni karakter, u smislu da članovi Hokej kluba “Spartak” uče mališane osnovama sporta na ledu, a ovaj zimski period da budu fizički aktivni, pogotovo tokom praznika i školskog raspusta - objašnjava Savin.

"Super zima" - nadmetanje u spretnosti na ledu za decu"Super zima" - nadmetanje u spretnosti na ledu za decu

Foto: Lovalova.rs

Poslednje druženje u okviru ovog serijala održaće se sutra, 12. januara, u periodu od 14 do 16 časova. Zainteresovani mogu da se prijave na ulazu na Gradsko klizalište.

Manifestaciju “Super zima” organizuju i realizuju "LovaLova" - najslušaniji subotički internet radio i Javno-komunalno preduzeće “Stadion”.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 2 godine i 3 meseca
Komentara: 7
Pregleda: 2615
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.