Komentara: 0
Pregleda: 2570

"Šumski performans" od 17. do 20. avgusta u Dudovoj šumi

27.07.2017. u 14:09h
Izvor: Subotica.com
"Šumski performans" održaće se od 17. do 20. avgusta, na travnjaku kod jezera u Dudovoj šumi. Trodnevne radionice vodiće Aniko Kiš, profesorica klavira sa dugogodišnjim radioničarskim iskustvom.
"Šumski performans" od 17. do 20. avgusta u Dudovoj šumi

"Šumski performans" je umetničko-obrazovna akcija koju Fondacija "Danilo Kiš" organizuje s ciljem da se međusobno upoznaju sugrađani koji govore različitim jezicima, potiču iz različitih kultura i povežu se u zajedničkom stvaralačkom radu.

Radionice će se održavati tri dana, u periodu od 17 do 20 časova. Poslednjeg dana, 20. avgusta, planiran je Šumski performans, s početkom u 19 časova.

Uz mentorsku podršku profesorice Aniko Kiš, učesnici radionica će osmisliti performans koji će biti zasnovan na muzici, govornim vežbama i igrama, plesu i drugim kreativnim procesima. Takođe, oni će sami biti scenaristi, reditelji, glumci, plesači, muzičari, pantomimičari, pevači i prevodioci.

Učešće je besplatno, a zainteresovani sugrađani, koji imaju više od 14 godina, mogu se prijaviti za učešće u radionicama i performansu putem mejla office@danilokis.rs ili telefona 024/ 523-566.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 6 godina i 8 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 2570
Povezane teme

dudova šuma

Fondacija Danilo Kiš

kreativna radionica

besplatna radionica

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.