• Pregleda: 2059

"Šumski performans" od 17. do 20. avgusta u Dudovoj šumi

"Šumski performans" održaće se od 17. do 20. avgusta, na travnjaku kod jezera u Dudovoj šumi. Trodnevne radionice vodiće Aniko Kiš, profesorica klavira sa dugogodišnjim radioničarskim iskustvom.
"Šumski performans" od 17. do 20. avgusta u Dudovoj šumi

"Šumski performans" je umetničko-obrazovna akcija koju Fondacija "Danilo Kiš" organizuje s ciljem da se međusobno upoznaju sugrađani koji govore različitim jezicima, potiču iz različitih kultura i povežu se u zajedničkom stvaralačkom radu.

Radionice će se održavati tri dana, u periodu od 17 do 20 časova. Poslednjeg dana, 20. avgusta, planiran je Šumski performans, s početkom u 19 časova.

Uz mentorsku podršku profesorice Aniko Kiš, učesnici radionica će osmisliti performans koji će biti zasnovan na muzici, govornim vežbama i igrama, plesu i drugim kreativnim procesima. Takođe, oni će sami biti scenaristi, reditelji, glumci, plesači, muzičari, pantomimičari, pevači i prevodioci.

Učešće je besplatno, a zainteresovani sugrađani, koji imaju više od 14 godina, mogu se prijaviti za učešće u radionicama i performansu putem mejla ili telefona 024/ 523-566.

Izvor: Subotica.com

povezane teme

0

Ova vest još uvek nije komentarisana.