Komentara: 1
Pregleda: 2442

Summer3p žurka u klubu The Code

29.11.2013. u 15:58h
Organizatori festivala Summer3p će i ove godine napraviti besplatnu žurku za sve ljubitelje modernog zvuka koja će se održati 30.11.2013. u klubu The Code (Trg Republike 8), sa početkom u 22.00h na kojoj će nastupiti šest lokalnih izvođača savremenog elektro zvuka.
Summer3p žurka u klubu The Code

Svake godine u Novembru, Summer3p priredi zabavu za sve one koji ne žele da se povinuju novokomponovanoj muzici kiča i šunda, koja je poslednjih godina preplavila grad. Teško je danas, mladom čoveku, pronaći mesto za izlazak a da iz zvučnika ne dopire zvuk novokomponovanih narodnjaka u disko maniru čija muzika je skoro pa pokradena a tekstovi upućuju mlade ljude na radnje koje nisu u skladu sa postulatima porodičnog vaspitanja i moralnog ponašanja, a da ne spominjemo kako su obučeni ženski izvođači gore pomenute muzike. Ustvari, ti izvođači skoro pa i nemaju garderobu na sebi.

NVO „Anti Šund Corporation“, kao jedan od organizatora festivala Summer3p, uvek će se truditi da mladima skrene pažnju na različitosti u muzičkoj kulturi i približi ih savremenim trendovima svetske muzičke scene, jer su se nekada svetski muzički trendovi bukvalno preslikavali na muzičku scenu naše zemlje a danas to, nekako izostaje.

Potvrda da se Summer3p festival, nakon 12 godina postojanja, kreće u dobrom pravcu, stigla je 2009. godine, kada je Summer3p ušao u najuži izbor u svojoj kategoriji na engleskoj manifestaciji „UK Festival Awards“ koja se održava svake godine u Londonu, a 2012. godine je engleski časopis „The Guardian“ uvrstio Summer3p festival među osam najživopisnijih festivalskih lokacija u Evropi.

NVO „AŠC“ vođen motom „Anti Šund Corporation – Education For The Nation“ nastaviće svoj rad u pravcu serviranja savremenih trendova u sferi muzike, mode i stila.

Postavljeno pre 10 godina i 4 meseca
Komentara: 1
Pregleda: 2442
Povezane teme

summer3p

ašc korporacija

club code

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.