Komentara: 17
Pregleda: 3587

Summer3p festival od 20. do 23. jula na Paliću

16.06.2017. u 14:11h
Izvor: Subotica.com
Jubilarno petnaesto izdanje festivala elektronske muzike održaće se od 20. do 23. jula, na Termalnim bazenima i Muškom štrandu, kraj jezera Palić. Organizatori najavljuju najatraktiviniji muzički program do sada.
Summer3p festival od 20. do 23. jula na Paliću

Muzički direktor festivala, Otto Veisenberger, kaže da će Summer3p proslaviti 15. rođendan u velikom stilu i da će Palić po prvi put ugostiti izvođače iz šest zemalja.

- Dolaze nam svetska imena iz Irske, Nemačke i sa Malte, a biće tu i izvođači iz regiona, iz Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Mađarske. Ugostitićemo i trenutno najtraženijeg srpskog DJ-a, koji će nastupiti uz podršku subotičke ekipe - rekao je Veisenberger. 

Summer3p festival od 20. do 23. jula na Paliću

U okviru muzičkog programa, posetioce očekuje više od 20 izvođača. Na takozvanom Moon Stage-u, između ostalih, nastupiće duo iz Severne Irske Loco & Jam, zatim popularni nemački DJ Eric Sneo, domaća zvezda Ilija Đoković, dok sa Malte dolazi Daniel Blade, a iz Hrvatske Andrologic. Na Festivalu će nastupati još jedan istaknuti predstavnik regionalne plesne scene, Hibrid iz Bosne i Hercegovine, kao i najbolja selekcija subotičkih DJ-eva.

Summer3p festival od 20. do 23. jula na Paliću

Pored muzičkog programa, Festival i ove godine nudi raznovrsne prateće programe, s posebnim akcentom na kreativnim sadržajima za najmlađe, uz Porodični dan, segment programa koji je prošle godine debitovao, uz veoma veliko interesovanje publike.

Posetioci će, takođe, biti u prilici da ispolje svoju kreativnost i aktivizam učešćem u nekoj od kampanja, likovnih radionica, radionica reciklaže, kao i ekološkoj radionici za decu, ili sportskim aktivnostima, kao što su joga, aerobik i fitnes, odbojka, speedminton i drugim.

Summer3p festival nosi EFFE etiketu za 2017/2018, koju je dobio i za sezonu 2015/2016, i pripada grupi najboljih evropskih festivala u svojoj kategoriji. Festival je 2015. godine dobio priznanje za izuzetan doprinos razvoju turizma na Paliću, a od 2010. je uvršćen u zvaničnu turističku ponudu Grada Subotice, Vojvodine i Republike Srbije.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 6 godina i 9 meseci
Komentara: 17
Pregleda: 3587
Povezane teme

summer3p

festival elektronske muzike

summer3p festival na paliću

leto na paliću

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.