• Pregleda: 2467

Subvencije za sve,a ne samo privilegovane, kaže Dinkić

Subvencije za sve,a ne samo privilegovane, kaže Dinkić

Gostujući u emisiji Razgovor sa povodom, predsednik Ujedinjenih regiona Srbije Mlađan Dinkić je rekao da nije tačno da se subvencije daju samo stranim firmama, nego mediji vole više da izveštavaju o Kontinentalu ili Benetonu, a ne na primer o Alpaku koji je isto dobio subvencije.

Dinkić je dalje objašnjava da njihovim programom Ujedinjeni za poljoprivredu su ponuđena rešenja problema u poljoprivredi, a predviđeno je da svi poljoprivrednici dobiju subvencije, a ne samo privilegovani.

Izvor: RTV Yueco

povezane teme

5
jaca Odgovori
Na sta je sve spreman ovaj covek. Pretplatio se kod Pintera na gostovanje svaka dva dana a sve u svrhu zamazivanja ociju Bajmocanima pred izbore za mesne zajednice. E ajde da vidimo bas koliko su Bajmocani spremni da poveruju u nove lazi.
madman Odgovori
Puno je ovaj u Subotici, pa počinjem da se brinem za svoj posao. Ne možemo mu nekako zabraniti da dolazi u Suboticu ili uopšte u Vojvodinu. Ne volem ga, a mislim da njega ni majka ne voli :)
marbu Odgovori
Slušala sam ga na nekoj drugoj televiziji , kada je rekao da su ispucali sva oružja i da se ovakva kriza, koju su oni kreirali , može rešavati samo ratom. To je suština onoga što radi, kameleon najobičniji,stručnjak za presipanje naših para iz šupljeg u prazno.Da li je moguće da ga još uvek neko sluša,propalog muzikanta bez kučeta i mačeta.Zar on da kreira budućnost našoj deci.Pošto je do sada bio samo motor, točak i slično,samo fali da uzme i volan države u ruke.Ivana ,i ti si me razočarala!
vip Odgovori
Samo mi nije jasno dokle će biti deca u skupštini? Ovo ko da gledam onaj film. OBEĆAVAM OBEĆAVAM A DAM ĆU VAM ..... UŽAS! Svi su isti. ZATO GLASATI NEĆU I NE PADA MI NA PAMET!!!
Zavisa Odgovori
Marbu, ne bih se ja slozio sa tobom da je Mladjo bez kuceta i maceta. Ko zna, mozda misli da Bajmocani nisu ni culi za besplatne akcije.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.