• Pregleda: 3724

SuBus elektronski novčanici sve popularnji

Oko 2.600 građana koristi takozvane elektronske novčanike, a njihov broj se svakodnevno povećava, saopštavaju u "Suboticatransu".
SuBus elektronski novčanici sve popularnji

Korištenje sistema je u početnoj fazi i još uvek se pojavljuju određeni tehnički problemi koji se uklanjaju u hodu. Primetno je da se u špicevima autobusi na liniji 16 duže zadržavaju na stanicama jer putnici na toj liniji još uvek u većem broju ne koriste elektronski novčanik, iako je elektronska karta 25 dinara jeftinija nego karta kupljena kod vozača.

Na pojedinim autobuskim stajalištima uskoro će biti postavljeni displeji na kojima će putnici moći da vide kada im stiže sledeći autobus, kažu u "Suboticatransu".

Izvor: Radio Subotica

povezane teme

13
bosandzeros Odgovori
Ne volim reči tipa što su ovo, a što nisu ono. Ali bolje da su zakrpili krov autobuske da ne prokišnjava pre postavljanja ovih razbijenih (biće uveren sam, a voleo bih da grešim) displeja.
hej Odgovori
ovo samo zvici kao reklama
radnik Odgovori
[*...*] vratite mi 25 dinara
abc Odgovori
U dva meseca jednom idem autobusom, ili jos redje, pa ne zelim kreditirati Sutrans.
Onaj, koji svaki dan putuje, nema drugi izbor, nije rec o prihvatanju....
Hodaću Odgovori
Zakrpite rašivena sedišta, operite prozore i kupite osveživače vazduha! Kad nagrne masa neokupanog sveta nije ni malo prijatno!
pajo Odgovori
neko je nekih 100000 din sklonio u sutransu! neko nek mi objasni karta 80 din od prozivke do grada a od prozivke do granice preko grada 78 din jedinica!
snezana Odgovori
Jos kad bi se setili da usklade red voznje sa potrebama korisnika njihovih usluga?!
ss Odgovori
Super je. sve najbolje.
patkica Odgovori
na tim pojedinim stajalistima koliko ce kostati informacija kad dolazi novi autobus
lakumity103 Odgovori
Nije valjda neko poverovao u ovu priču ?
suboticanin Odgovori
Nisu ljudi odusevljeni nego primorani. Neko se tu debelo ogradio za lovu od ovog subusa. ???
zlaja Odgovori
A jos kada bi autobusi bili normalni...sve krs do krsa!!!....Juce sam jedan videla iza nadvoznjaka na semaforu crko!!....Rupa i rdje za izvoz...cudi me da jos neko od putnika nije nastradao...Zivi Uzas!!! Putnika nema a vazno da se oni modeliraju!!! A sta je sa kondukterima?? Njih su sigurno bacili na ulicu?!!!
Hiram Odgovori
Da, jos kad 1. ne bi putovao gotovo 50 minuta od Zorke do Aleksandrova sve bi bilo sjajno...
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.