Komentara: 0
Pregleda: 2781

Subotički simfonijski orkestar ponovo na sceni

25.06.2021. u 10:30h
Izvor: Subotica.com
Posle duže pauze, Subotički simfonijski orkestar 30. juna održaće koncert u Velikoj većnici Gradske kuće.
Subotički simfonijski orkestar ponovo na sceni

Orkestar će nastupiti u kamernom sastavu, a na repertoaru je „Divertimento“ Volfganga Amadeusa Mocarta. Solisti su Kristina Tokodi na violončelu i višesturko nagrađivana violinisktinja Viktorija Kurina, novi koncert majstor Subotičkog simfonijskog orkestra.

- Ovo je naš prvi koncert ove sezone pred publikom, jer smo novogodišnji koncert snimali i emitovali onlajn. Radujemo se što ćemo ponovo videti publiku u Gradskoj kući - najavio je Miloš Nikolić, vođa Subotičkog simfonijskog orkestra. - Pošto je godina Mocarta, njemu će biti posvećen ovaj koncert. Grad podržava rad Simfonijskog orkestra i mi smo veoma zahvalni na tome, a razlog više je što se mladi vraćaju i imaju priliku da nastupaju i pokažu šta znaju.

Subotički simfonijski orkestar ponovo na sceni

Koncert će se održati 30. juna, ulaznice su besplatne i mogu se preuzeti u Turističkom informativnom centru Subotica. Broj karata je ograničen, zbog još uvek aktuelnih mera, a mogu se rezervisati i na broj telefona 024/670-350.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 2 godine i 10 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 2781
Povezane teme

koncert

koncert gradska kuća

miloš nikolić

simfonijski orkestar

koncert u velikoj većnici

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.