Komentara: 13
Pregleda: 4022

Subotički Infostud dobitnik stručne nagrade - PRiznanje 2012

15.06.2012. u 16:14h
Kompanija Infostud dobitnik je nagrade „PRiznanje“ u kategoriji "Korporativne komunikacije - mala i srednja preduzeća" za projekat "Odeljak za medije". PRiznanje je nagrada koju Društvo Srbije za odnose sa javnošću (DSOJ) tradicionalno dodeljuje najboljim PR projektima već 15 godina, a Infostud je i prethodne godine bio nagrađen za projekat "Virtualni dan karijera i znanja" u kategoriji Integrisane kampanje.
Subotički Infostud dobitnik stručne nagrade - PRiznanje 2012

Društvo Srbije za odnose s javnošću (DSOJ) nagradilo je sinoć najbolje komunikacijske kampanje, projekte i inicijative na tradicionalnom, petnaestom po redu godišnjem „PRijemu“, koji je otvorio poznati pevač i ovogodišnji predstavnik Srbije na Evroviziji Željko Joksimović. Za nagrade ove godine, u 13 kategorija, prijavilo se ukupno 69 radova, a u finalnom izboru našao se 31 projekat iz korporativnog, javnog, neprofitnog sektora.

U kategoriji PR agencija godine nagrada je pripala agenciji Executive Group. Pored toga, pomenuta agencija osvojila je i najviše PRiZNANJA ove godine, i to u kategorijama: Korporativne komunikacije – velika preduzeća, Interne komunikacije, Komunikacija u javnom sektoru, Upotreba digitalnih medija i novih tehnologija u komunikaciji, Integrisane kampanje, kao i Niskobudžetne kampanje. U kategoriji Komunikacija u neprofitnom sektoru, članovi stručnog žirija dodeli su dve nagrade – agenciji Executive Group za kampanju o podizanju javne svesti o astmi – SCAN projekat i Incest trauma centru Beograd za projekat 1 od 5 – kampanja protiv seksualnog nasilja.

Subotički Infostud dobitnik stručne nagrade - PRiznanje 2012

PRiZNANJE u kategoriji Korporativne komunikacije – mala i srednja preduzeća osvojila je kompanija Infostud 3, dok je u kategoriji Brend PR nagrada pripala Erste banci Novi Sad za projekat „supERSTEp program podrške mladima za pokretanje biznisa“. Banci Intesa Beograd pripala je nagrada u kategoriji Komunikacija društveno odgovornog poslovanja, a agenciji StratCom nagrada u kategoriji Krizne komunikacije. Društvo Srbije za odnose s javnošću dodelilo je sinoć i nagradu za najbolji akademski rad „Dr Dragutin Vračar“.

„Veoma sam zadovoljan, jer je uprkos krizi na konkursu za PRiZNANJE učestvovalo 69 prijavljenih radova. Ovim se pokazuje da se mnogo radilo i da su odnosi s javnošću prepoznati kao važan deo upravljanja. Čestitam pobednicima u nadi da će sledeće godine biti još više radova koji će proslavljati struku odnosa s javnošću“, rekao je predsednik DSOJ Miloš Đajić, prilikom otvaranja PRijema 2012.

Subotički Infostud dobitnik stručne nagrade - PRiznanje 2012

Postavljeno pre 11 godina i 10 meseci
Komentara: 13
Pregleda: 4022
Povezane teme

infostud

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.