Komentara: 3
Pregleda: 5425
Foto

Subotički bajkeri donirali pulsne oksimetre Odeljenju neonatologije

20.02.2023. u 15:11h
Izvor: Subotica.com
Subotički bajkeri iz ekipe "Mrak" donirali su Odeljenju neonatologije Opšte bolnice aparate za merenje koncentracije kiseonika i srčanog rada kod beba.
Subotički bajkeri donirali pulsne oksimetre Odeljenju neonatologije

Ljubitelji dvotočkaša iz ekipe "Mrak" ovoga puta parkirali su se ispred Opšte bolnice i obradovali zaposlene na Odeljenju neonatologije. Oni su donirali pulsne oksimetre, posteljinu i garderobu za novorođene bebe.

- Učestvujemo u brojnim humanitarnim akcijama, uvek smo tu za sve kojima treba pomoć. Pomažemo onoliko koliko smo u mogućnosti. Ovoga puta prikupili smo novac i kupili četiri pulsna oksimetra za potrebe Odeljenja neonatologije. Obezbedili smo i 18 kompleta posteljine i ćebad za bebice, kao i nešto garderobe - ponosno ističe Snežana Racić, vođa ekipe "Mrak".

Subotički bajkeri donirali pulsne oksimetre Odeljenju neonatologijeDonacija je uručena dr Branki Milisavljević, načelnici Odeljenja neonatologije koja se zahvalila subotičkim bajkerima na aparatima koji su im, kako je istakla, neophodni u svakodnevnom radu.

- Pulsni oksimetar je aparat koji služi za merenje koncentracije kiseonika i srčanog rada preko kože, tako da nije invazivna metoda i ne moramo bebama da vadimo krv. To je nešto što nam je uvek potrebno, jer je u pitanju potrošni materijal. Veoma smo zahvalni bajkerima što su nam ulepšali današnji dan - istakla je dr Milisavljević - Divno je imati ovakve prijatelje koji razmišljaju o nama i o bebama. Oni su izdvojili novac i vreme, te nam nabavili i dopremili pulsne oksimetre. Takođe, dobili smo posteljinu za dečje krevetiće, ćebad i garderobu za naše bebe, a i to nam je uvek potrebno.

Subotički bajkeri donirali pulsne oksimetre Odeljenju neonatologije

Izvor: Subotica.com
Donacija medicinske opreme bajkera "Mrak" Odeljenju neonatologije Donacija medicinske opreme bajkera "Mrak" Odeljenju neonatologije Donacija medicinske opreme bajkera "Mrak" Odeljenju neonatologije Donacija medicinske opreme bajkera "Mrak" Odeljenju neonatologije Donacija medicinske opreme bajkera "Mrak" Odeljenju neonatologije Donacija medicinske opreme bajkera "Mrak" Odeljenju neonatologije Donacija medicinske opreme bajkera "Mrak" Odeljenju neonatologije Donacija medicinske opreme bajkera "Mrak" Odeljenju neonatologije
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 1 godinu i 1 mesec
Komentara: 3
Pregleda: 5425
Povezane teme

opšta bolnica

bajkeri

odeljenje neonatologije

donacija bolnici

branka milisavljević

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.