Komentara: 7
Pregleda: 2281
Foto

Subotičke škole počele obeležavanje Dečje nedelje

04.10.2021. u 18:14h
Izvor: Subotica.com
Puštanjem balona kraj Plave fontane, subotički đaci ozvaničili su početak Dečje nedelje.
Subotičke škole počele obeležavanje Dečje nedelje

Dečja graja oplemenila je danas centar grada. Mališani iz OŠ „Matko Vuković“  i „Ivan Goran Kovačić“  na balonima su ispisali svoje želje, a potom ih pustili da polete.

Najrazličitije želje đaci su napisali iz srca, a iako veoma mladi, mnogi su pokazali zrelost i veliko srce i tako posramili mnoge starije.

Subotičke škole počele obeležavanje Dečje nedelje- Poželeo sam da nam odmor bude duži, da mi kao đaci budemo bolji i da se poštujemo i da se ne tučemo i ne svađamo – kaže nam Andrija Vojnić Purčar, učenik trećeg razreda .

Svaka subotička škola pripremila je sadržajan program u kome će učestvovati đaci svih razreda. Neće izostati sportska nadmetanja, pesma i igra, predstavljanje likovnog i literarnog stvaralaštva talentovanih đaka.

Subotičke škole počele obeležavanje Dečje nedelje

- Ovogodišnji slogan Dečje nedelje je „Dete je dete, da ga volite i razumete“ i mi smo pripremili niz aktivnosti. Sutra će biti sastanak učeničkih parlamenata, potom ćemo razgovarati sa predstavnicima  ustanova kao što su Centar za socijalni rad, policija, a jedan dan ćemo posvetiti najstarijim sugrađanima u Gerontološkom centru. Naravno, zbog situacije nećemo ulaziti u dom, ali ćemo im odneti placate sa prigodnim porukama – najavljuje Mirjana Stevanović, direktorka OŠ “Matko Vuković”.

Izvor: Subotica.com
Dečja nedelja - puštanje balona Dečja nedelja - puštanje balona Dečja nedelja - puštanje balona Dečja nedelja - puštanje balona Dečja nedelja - puštanje balona Dečja nedelja - puštanje balona Dečja nedelja - puštanje balona Dečja nedelja - puštanje balona
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 2 godine i 6 meseci
Komentara: 7
Pregleda: 2281
Povezane teme

Mirjana Stevanović

OŠ Matko Vuković

dečja nedelja

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.