Komentara: 29
Pregleda: 5339

Subotičke demokrate za Đilasa i Pajtića

02.10.2012. u 23:22h
Izvor: SuMedija
Subotičke demokrate će večeras na sednici Gradskog odbora doneti odluku da na predstojećoj izbornoj Skupštini Demokratske stranke podrže kandidaturu Dragana Đilasa za predsednika i Bojana Pajtića za podpredsednika stranke, saznaje nezvanično web portal SUmedija.
Subotičke demokrate za Đilasa i Pajtića

Sednica Gradskog odbora Demokarstke stranke u Subotici je počela u 20 časova.

Danas je Goran Ješić za B92 izjavio da su 43, od ukupno 45 odbora DS u Vojvodini, juče i zvanično podržali Đilasa za predsednika, a Pajtića za potpredsednika stranke.

Danas bi to trebalo da uradi i opštinski odbor DS iz Subotice i ostaje samo Sremska Mitrovica, čiju podršku nećemo dobiti, jer imamo onaj čuveni problem sa raspuštenim odborom, kazao je potpredsednik vojvođanske vlade i funkcioner Demokratske stranke u Kažiprstu B92, Bojan Pajtić.


Saopštenje Gradskog odbora DS u Subotici: (02.10.2012, u 22:00h)

Na sednici Gradskog odbora Demokratske stranke Subotica, održane večeras, 02.10.2012. godine, doneta je odluka o podršci kandidaturi Dragana Đilasa za predsednika, kao i dr Bojana Pajtića za zamenika predsednika Demokratske stranke.

Izbori u Demokratskoj stranci biće održani 10. novembra 2012. godine, a Gradski odbor je siguran da će se stranka nakon izbora profilisati kao vodeća politička organizacija u Srbiji.

Izvor: SuMedija
Postavljeno pre 11 godina i 6 meseci
Komentara: 29
Pregleda: 5339
Povezane teme

bojan pajtić

Demokratska stranka

dragan đilas

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.