Komentara: 38
Pregleda: 4929
Foto

Subotička Slobodna zona najuspešnija u Srbiji

17.12.2021. u 17:39h
Izvor: Subotica.com
Od 4,5 milijarde evra godišnjeg prometa koje ostvari 15 slobodnih zona iz cele Srbije, oko 800 miliona evra je promet subotičke Slobone zone, zbog čega je, između ostalog, najuspešnija u Srbiji.
Subotička Slobodna zona najuspešnija u Srbiji

Povodom značajnog jubileja, 25 godina poslovanja Slobodne zone Subotica, naš grad je danas bio domaćin grupaciji Slobodnih zona Srbije.

- Ovo je veoma značajan dan za celu privredu Subtoice, jer grupacija Slobodnih zona Srbije posluje sa više od 200 kompanija koje su u režimu slobodnih zona,  a koje zapošljavaju 38 hiljada radnika. Mi se ponosimo našom Slobodnom zonom, u kojoj posluje deset eminentnih kompanija koje zapošljavaju 6.400 radnika – istakao je gradonačelnik Stevan Bakić.

Subotička Slobodna zona najuspešnija u SrbijiSubotičkom Slobodnom zonom ponosi se i uprava Slobodnih zona Srbije ističući da je ona uzor ostalima.

- U Srbiji ima 15 slobodnih zona, koje posluju na  teritoriji 24 lokalne samouprave. Slobodna zona Subotica,  koja posluje i u Kikindi, nije samo jedna od najstarijih u Srbiji, već zaista jedna od najuspešnijih. Već godinama unazad je lider u ostvarenom prometu, kao i u kvalitetu rada i kompanija koje posluju u okviru nje – smatra Jasmina Štambuk, direktorka uprave Slobodnih zona Srbije. – Najuspešnije slobodne zone su one koje imaj u podršku lokalne samouprave. Grad Subotica uvek prednjači u tome.

Subotička Slobodna zona najuspešnija u Srbiji

Po rečima, Slobodana Miškovića, predsednika grupacije Slobodnih zona Srbije,  ova poseta je prilika da se rezimiraju rezultati i postave ciljevi rada za budući period.

Izvor: Subotica.com
Sednica Grupacije slobodnih zona Sednica Grupacije slobodnih zona Sednica Grupacije slobodnih zona Sednica Grupacije slobodnih zona Sednica Grupacije slobodnih zona Sednica Grupacije slobodnih zona Sednica Grupacije slobodnih zona Sednica Grupacije slobodnih zona
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 2 godine i 4 meseca
Komentara: 38
Pregleda: 4929

Povezana vest

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.