Komentara: 5
Pregleda: 1980
Foto

Subotička policija obežila Dan policije i Dan Ministarstva unutrašnjih poslova

05.06.2023. u 11:08h
Izvor: Subotica.com
Predstavljanjem opreme i tehnike, taktičko-tehničkim zborom u Parku Prozivka Policijska uprava Subotica obeležila je juče Dan policije, Dan Ministarstva unutrašnjih poslova i slavu Svete Trojice.
Subotička policija obežila Dan policije i Dan Ministarstva unutrašnjih poslova

Dan Ministarstva unutrašnjih poslova i Dan policije obeležava se u znak sećanja na 1862. godinu, kada je srpska Žandarmerija, na Duhove, odigrala presudnu ulogu u sukobima kod beogradske Čukur- česme, kao i tokom turskog bombardovanja Beograda narednog dana.

- Organizovali smo taktičko-tehnički zbor, kako bi sugrađanima, naročito onim najmlađim, pokazali deo opreme i vozila koje policija koristi u svom radu. Tu je policija opšte nadležnosti, saobraćajna policija, kriminalistička policija i forenzika, kao i vatrogasno-spasilačke jedinice – izjavila je Tatjana Vetro, zahvalivši se na podršci gradonačelniku i njegovim saradnicima.

Subotička policija obežila Dan policije i Dan Ministarstva unutrašnjih poslovaSubotička policija obežila Dan policije i Dan Ministarstva unutrašnjih poslova

Najviše su uživali najmlađi, koji su se interesovali kako se gasi požar, radi uviđaj ili kontroliše
brzina vozila.

Izvor: Subotica.com
Taktičko-tehnički zbor povodom Dana policije Taktičko-tehnički zbor povodom Dana policije Taktičko-tehnički zbor povodom Dana policije Taktičko-tehnički zbor povodom Dana policije Taktičko-tehnički zbor povodom Dana policije Taktičko-tehnički zbor povodom Dana policije Taktičko-tehnički zbor povodom Dana policije Taktičko-tehnički zbor povodom Dana policije
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 10 meseci i 3 nedelje
Komentara: 5
Pregleda: 1980
Povezane teme

Policijska uprava Subotica

subotička policija

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.