Komentara: 22
Pregleda: 7942

Subotička bolnica dobila akreditaciju na sedam godina

12.06.2019. u 14:56h
Izvor: Subotica.com
U postupku reakreditacije, Komisija tima Agencije za akreditaciju zdravstvenih ustanova Srbije (AZUS) ocenjivala je rad ove zdravstvene ustanove kroz 15 oblasti, a rešenje je doneto juče, kojim se Opšta bolnica Subotica akreditovala na period od sedam godina.
Subotička bolnica dobila akreditaciju na sedam godina

Komisija sačinjena od četiri člana spoljašnjeg ocenjivačkog tima AZUS-a, ocenjivala je kvalitet rada subotičke bolnice u periodu od 13. do 17. maja, prema kriterijumima i standardima za ustanove sekundarnog nivoa zdravstvene zaštite.

- Poseta spoljašnjih ocenjivača Opštoj bolnici u Subotici protekla je u atmosferi otvorenosti i široke saradnje sa rukovodstvom, koordinatorom za akreditaciju i članovima timova za samoocenjivanje kao i sa svim zaposlenima u ustanovi - saopšteno je iz Opšte bolnice Subotica.

Subotička bolnica dobila akreditaciju na sedam godina

U okviru procesa reakreditacije, organizovane su "Fokus grupe" sa pacijentima, zaposlenima u ustanovi i partnerima bolnice, na kojima su tokom razgovora, učesnici mogli da iznesu svoje utiske i mišljenje o radu ove zdravstvene ustanove.

- Za sve zaposlene ovo je bilo vrlo prijatno iskustvo, ali i veliki izazov da radimo još bolje i kvalitetnije, na zadovoljstvo naših pacijenata. Opšti utisak je da ustanova sledi kontinuitet akreditacionog procesa i unapređenja kvaliteta rada i bezbednosti pacijenata - dodaje se u saopštenju.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 4 godine i 10 meseci
Komentara: 22
Pregleda: 7942

Povezana vest

Povezane teme

subotička bolnica

bolnica

opšta bolnica

bolnica subotica

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.