Komentara: 9
Pregleda: 4878

Subotičanka na internetu provodi po 20 sati dnevno

28.06.2010. u 15:23h
Izvor: Kurir
<p>Subotičanka V. T. na internetu provodi po 20 sati dnevno. Smatra da ne treba da se leči iako je ostala bez ikakvih sredstava za život.</p>
Subotičanka na internetu provodi po 20 sati dnevno

Ona se ne skida sa Fejsbuka i desetak onlajn igrica, a na brojnim diskusionim forumima prepire se sa drugima o politici, zdravlju, modi, filmovima, muzici...

Za Subotičanku V. T. internet je, kako kaže, postao pakao! Zbog ove zavisnosti ostala je bez posla, novca i prijatelja. Oni retki koji su s njom još uvek u kontaktu pozajmljuju joj novac, koji ona potroši na igrice i mesečnu pretplatu na internet pre nego na kiriju i hranu.

Od kada je u februaru ostala bez posla, spas od realnosti još intenzivnije traži u virtuelnom svetu, gde ima preko 300 „prijatelja" samo na Fejsbuku.

- Vikendom mi se dešava da za računarom budem od subote ujutro do ponedeljka, skoro bez prestanka. Živim kao podstanar, dugujem tri kirije, ali novac koji su mi povremeno davali prijatelji ja sam koristila za igrice. Samo u igrici „Travijan" jedan paket za proširenje košta 20 evra. Nigde ne izlazim, ni s kim se ne družim. Novac zajmim od dvoje najiskrenijih prijatelja, koji mi nisu okrenuli leđa, i zanimljivo je da nijedan od njih nema svoj profil na Fejsbuku - priča V. T. i ističe da je svesna da je postala zavisnik od interneta.

I pored toga, V. T. smatra da joj lekarska pomoć nije potrebna jer korišćenje interneta, kako kaže, nije bolest, već moderna tehnologija.

- Moja drugarica, koja ima porodicu, muža i dete, počela je da izlazi s „prijateljem" s Fejsbuka i ne mislim da je to nešto loše - zaključuje naša sagovornica.

 

Izvor: Kurir
Postavljeno pre 13 godina i 10 meseci
Komentara: 9
Pregleda: 4878
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.