Komentara: 7
Pregleda: 2594

Subotičanima najinteresantniji Kopaonik

06.12.2013. u 16:05h
Izvor: RTV Yueco
Bliže se zimski raspust i novogodišnji praznici, a Subotičani najviše interesovanja iskazuju za ski aranžmane u zimskim centrima u našoj zemlji. Najpopularnija skijaška destinacija, kao i svake godine je Kopaonik. Veliko interesovanje vlada i za trodnevne aranžmane koji uključuju posetu evropskim prestonicama.
Subotičanima najinteresantniji Kopaonik

Svi željno očekuju praznike, bez obzira da li će ih provesti u svom domu ili će predah od škole i posla iskoristiti za putovanje. Na listi želja su zimovanja, ali i posete evropskim metropolama. Ipak, najveći je broj onih, koji neće napustiti Suboticu.

Kao i svake sezone, najveće interesovanje vlada za zimovanja. Zaljubljenici skijanja novogodišnje praznike koriste da posete neki od ski centara. Prema rečima, predstavnika turističe agencije, Siniše Gurninovića, kao i svake godine, i ove, najinteresantniji je Kopaonik. Ali, mnogi Subotičani interesovanje pokazuju i za Jahorinu, kao i bugarska skijališta.

Poslednih godina, Subotičani se više odlučuju za kraća, ali češća putovanja. Za novogodišnje praznike najtraženiji su aranžmani za evropske metropole, kao što su Beč, Prag, ali i novi u ponudi, Krakov. Dva ili tri noćenja sa doručkom i prevozom tokom novogodišnjih praznika staje od 130 do 170 evra.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 10 godina i 4 meseca
Komentara: 7
Pregleda: 2594
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.