Komentara: 22
Pregleda: 10533

Subotičani posećuju gradske bazene

18.07.2014. u 14:40h
Izvor: RTV City
Ukoliko ovog leta nećete ići na neku od letnjih destinacija, tokom vrelih letnjih dana, kojih će, bar prema prognozama meteorologa biti malo, spas od vrućina možete pronaći na nekom od gradskih bazena. Otvoreni bazen u Dudovoj šumi i onaj na Prozivci, svojom ponudom pružiće vam trenutke odmora, kupanja i opuštanja.
Subotičani posećuju gradske bazene

Posetioci bazena u Dudovoj šumi zadovoljni su ponudom. Iako je tek početak kupališne sezone, naši sugrađani svakodnevno posećuju bazen, uprkos tome što temperature nisu prave letnje, na koje smo do sada navikli.

Bazen je otvoren već od 6h ujutru, i taj termin je namenjen za rekreativce, dok je od 11h otvoren za građane.

Radno vreme bazena je ponedeljkom od 12.00 do 18.00 časova, od utorka do petka od 11.00 do 18.00 časova, a vikendom od 11.00 do 20.00 časova. Ulaznica za odrasle je 110 dinara, za decu 50 dinara, dok je za mališane do 5 godina starosti ulaz besplatan.

Dnevna karta za penzionere je 50 dinara, dok je vikend dnevna ulaznica 150 dinara.

Subotičani posećuju gradske bazene

Pored bazena u Dudovoj šumi, tu je i onaj u sklopu SRC „Prozivka“. Tu su veliki moderan bazen i mali bazen za decu. Radno vreme je od 6h do 16:30, a ponedeljkom, sredom i četvrtkom organizuje se i noćno kupanje od 21:30 do ponoći. Tokom vikenda bazen radi od 6h ujutru do ponoći. Cena ulaznice za odrasle je 200 dinara, a za decu od 7 do 12 godina 100 dinara, koliko košta i karta za penzionere.

Subotičani posećuju gradske bazene

Pored kupanja posetiocima su omogućeni i momenti potpune opuštenosti u prostorijama SPA centra. Tursko kupatilo, Finska sauna, aromatična sauna ili đakuzi su takođe deo ponude. Tu je i frizerski salon, teretana, wellnes, kao i kafić gde možete da se osvežite. Za ispravnost vode zadužen je gradski Zavod za javno zdravlje koji po svim propisima u kontinuitetu ispituje kvalitet vode, a koja zadovoljava sve standarde.

Izvor: RTV City
Postavljeno pre 9 godina i 9 meseci
Komentara: 22
Pregleda: 10533
Povezane teme

gradski bazen

bazeni

bazen na prozivci

bazen dudova šuma

kupanje na bazenima

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.