Komentara: 39
Pregleda: 2756

Subotičani hrlili u bioskop prošle godine, "Čuvari formule" najgledaniji film

10.01.2024. u 08:00h
Izvor: Subotica.com
Sa više od 50 hiljada posetilaca, bioskop "Eurocinema" prošle godine oborio je rekord po broju poseta.
Subotičani hrlili u bioskop prošle godine, "Čuvari formule" najgledaniji film
Foto: Ilustracija, arhiva

Najgledaniji je bio domaći film "Čuvari formule" Dragana Bjelogrlića koji je u bioskopu "Eurocinema" pogledalo oko 2.500 Subotičana.

- Na drugom i trećem mestu su filmovi "Barbi" i "Openhajmer" sa preko dve hiljade gledalaca. Najgledaniji dečji film u 2023. godini je "Super Mario braća" koji je u našem bioskopu pogledalo 1.526 ljudi - objašnjava Eva Zrnić, menadžerka kulturnih programa u bioskopu "Eurocinema".

Rekordna posećenost svedoči o tome da se subotička publika, nakon "korona godina", uželela gledanja filmova na velikom platnu, ali i da su aktivnosti koje su realizovane sa ciljem da privuku mlade u bioskopske sale urodile plodom.

Zaista smo ponosni na rekord koji je oboren prethodne godine i broj od 50 hiljada posetilaca vezujemo za naš rad u prethodnom periodu. Imali smo projekte i programe u okviru kojih smo radili sa mladom publikom, želeli smo da ih animiramo i privučemo u bioskopsku salu u čemu smo i uspeli - dodaje Zrnić - Plan nam je da nastavimo da radimo sa mladima, a svakako ćemo u tekućoj godini težiti tome da broj posetilaca zadržimo na ovom nivou, odnosno da pokušamo da oborimo rekord iz 2023. godine.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 3 meseca i 2 nedelje
Komentara: 39
Pregleda: 2756
Povezane teme

bioskop u Subotici

bioskop Eurocinema

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.