Komentara: 22
Pregleda: 2825

"Subotičani će glasati po političkom, a ne po nacionalnom opredeljenju"

10.04.2012. u 20:00h
Izvor: RTV Yueco
"Subotičani će glasati po političkom, a ne po nacionalnom opredeljenju"

Na severu Srbije, pa i u Subotici, građani neće glasati po etničkoj, već po političkoj priopadnosti i opredeljenju, izjavio je Đorđe Vuković iz Centra za slobodne izbore i demokratiju na predstavljanju najnovijeg istraživanja CeSid-a o tome šta su prioriteti građana Srbije i na koji način partije odgovaraju svojim programima i politikama na te prioritete.

Kako je rečeno, pitanja ekonomije, životnog standarda, većih primanja i ekonomskog razvoja centralna su pitanja i za građane Srbije i za političke partije koje učestvuju u kampanji za predstojeće izbore, pokazuje istraživanje. U rangu najvažnijih tema za građane, ali ne i za partije, još su se našla i pitanja smanjenja korupcije, socijalnih programa, ulaganje u zdravstvo i prosvetu, kao i pomoć poljoprivredi. Kosovo i EU integracije ostaju važne teme za građane Srbije, ali ne i centralne.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 12 godina i 2 nedelje
Komentara: 22
Pregleda: 2825
Povezane teme

CESID Subotica

izbori subotica 2012

izbori 2012

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.